PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 27 PPSA34015

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 PPSA34015 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,540 kez görüntülenmiş, 377 yorum ve 162 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 PPSA34015
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dynamicaner

Karadam13

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2026
2
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
Oyu

varooll

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
214
23
18
44
Exfat bulilder diye bir program exfat a çevir sonra ffpfc ye cevir HDD de olsun konsol görsün unlock pkg yükleyin tamamdır
Kral hakkını helal et PS4 satıp 5 aldık cihazda yeni kırıldı ben bu cihazda dosya formatlı oyun harici oyunu çalıştıramam doğrumuyum pkg kurdum açmadı unlock pkg dediğin nedir bulamıyorum versiyon 13.60

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
324
65
28
Kral hakkını helal et PS4 satıp 5 aldık cihazda yeni kırıldı ben bu cihazda dosya formatlı oyun harici oyunu çalıştıramam doğrumuyum pkg kurdum açmadı unlock pkg dediğin nedir bulamıyorum versiyon 13.60
sorun yok ama pkg suan 11.60 a kadar var üstü dosya klasörü exfat veya ffpfc formatı ile yapılabilir harici hdd den hepsi çalışır duzgun ayarlamıssan tabi oyunu ve yerleşeceği dosya klasörünü

slayer1903

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2020
31
3
8

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
teşekkürler

davut190719

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
62
9
8
sorun yok ama pkg suan 11.60 a kadar var üstü dosya klasörü exfat veya ffpfc formatı ile yapılabilir harici hdd den hepsi çalışır duzgun ayarlamıssan tabi oyunu ve yerleşeceği dosya klasörünü
backport klasöründeki dosyaları oyunun olduğu yere kopyaladım sonra exfat yaptım sonra ffpfc formatuna çevirdim
hombrew klaösrüne attım oyunu gördü bu şekilde çalışmadı unlock yüklenmedi
sonra oyunun adını filezilla ile 1 yaptım unlock yükledim oyunun adını normale çevirdim yine çalışmadı
şimdi exfatı hombrewe atıyorum adını değiştirip unlock yükleyip oyunun adını normale çevireceğim
unlcok yükledim exfat ile yine çalımadı sildim unlocksuz denedim yine çalışmadı
sizin kullandığınız backport ve unlock dosyalarını nereden indirdiniz

cihaz sürümü 13.00

Son düzenleme:

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
324
65
28
backport klasöründeki dosyaları oyunun olduğu yere kopyaladım sonra exfat yaptım sonra ffpfc formatuna çevirdim
hombrew klaösrüne attım oyunu gördü bu şekilde çalışmadı unlock yüklenmedi
sonra oyunun adını filezilla ile 1 yaptım unlock yükledim oyunun adını normale çevirdim yine çalışmadı
şimdi exfatı hombrewe atıyorum adını değiştirip unlock yükleyip oyunun adını normale çevireceğim
sonuçları yazarım

cihaz sürümü 13.00
sadece exfat olarak at ps ye ordan unlock pkg yukle her turlu unluck pkg yuklemesi lazım hatalı olabilir unluck pkg yeniden indir