PS4 Türkçe YAMA Efootball Pes Bitbox Patch 2026 Rev.2 Türkçe Spiker CUSA18648

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan Efootball Pes Bitbox Patch 2026 Rev.2 Türkçe Spiker CUSA18648 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,048 kez görüntülenmiş, 622 yorum ve 341 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Efootball Pes Bitbox Patch 2026 Rev.2 Türkçe Spiker CUSA18648
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hsyngndz11

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Dosyaları indirmede sorun yaşadınız. Chrome veya başka bir tarayıcı ile indirdiyseniz hata alma oranı var. İnternet bağlantınızda problem olabilir.
Jdownloader2 programı ile indirmeyi deneyin ve ayrıca dosya bütünlüğü kontrol edilmeden dosyayı herhangi bir şekilde harici diske kopyalamayın..
Jdownloader, chrome ve idm ile indirdim hepsinde oyun yükleniyor ama açılırken hata alıyorum

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Meteora*

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 16, 2012
458
4,538
93
Muhtemelen bende bir sıkıntı var ama ne? 3 farklı şekilde indirdim sonuç aynı. Kırma işlemini hangi versiyon ve site ile yaptığım fark eder mi peki?
Tarayicinin tüm geçmişini silmende faydalı olur ve geçici dosyalar yani temp dosyalarini da silmeni öneririm.modemini de resetle son çare olarak ayrıca başka pes 21 dosyaları var ise oda sıkıntı çıkarabilir. Son ve son çare PS4 ü sifirlamak olur çünkü veritabanin bozulmuş olabilir.

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Tarayicinin tüm geçmişini silmende faydalı olur ve geçici dosyalar yani temp dosyalarini da silmeni öneririm.modemini de resetle son çare olarak ayrıca başka pes 21 dosyaları var ise oda sıkıntı çıkarabilir. Son ve son çare PS4 ü sifirlamak olur çünkü veritabanin bozulmuş olabilir.
İlk kez böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Aynı oyunun farklı bölge kodu olan bir sürümü yüklü, onu silip denedim ama yine olmadı. Sağlık olsun artık.

Meteora*

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 16, 2012
458
4,538
93
İlk kez böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Aynı oyunun farklı bölge kodu olan bir sürümü yüklü, onu silip denedim ama yine olmadı. Sağlık olsun artık.
PS4 sistemini de sıfırlayıp deneyebilirsin yada veritabanını yeniden oluşturmayı. Ancak veritabanını oluşturunca oyunlar kaybolur sonra ps4 toolset ile geri getirmek gerekir. Ben diğer çareleri sana aktardım hayırlısı artık..

Son düzenleme:

By Teco46

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2025
19
5
3

Oyun tek parça halinde 55 gb bandındadır. En son türkçe spiker kullanılmıştır. Türkiye ligi kadrolar günceldir fakat formalar geçen sezona aittir. Sebebi yapımcıların yabancı olması. Güzel yanları fazla takım klasikler Captain Tsubasa, Mortal Kombat, Mobile Legend vs çok değişik kadrolar var. Oyun cusa18648 olduğu için diğer Pes 2021 leri silmeniz gerekmez. Oyun tarafımca PS4 Pro 12.00 sürümde denenmiştir sorunsuzdur. İyi Oyunlar..

[Gizli içerik]
teşekkürler

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
PS4 sistemini de sıfırlayıp deneyebilirsin yada veritabanını yeniden oluşturmayı. Ancak veritabanını oluşturunca oyunlar kaybolur sonra ps4 toolset ile geri getirmek gerekir. Ben diğer çareleri sana aktardım hayırlısı artık..
Bir kaç oyun daha yükledim onlarda sorun olmuyor. İlgin için teşekkür ediyorum.