Ekran Gelmiyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde Sub Zero tarafından oluşturulan Ekran Gelmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,310 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ekran Gelmiyor
Konbuyu başlatan Sub Zero
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sub Zero

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
16
29
Selam arkadaşlar ben arkadaşımdan ps2sini aldım kullanmıyordu verdi sadece güç kaynağı vardı slim ve av kablosu yoktu ps3 ün kini taktım ama görüntü gelmiyor acaba neden bir ara tam fişini çekiyordum geldi aniden çeki verdim fişini sonra gene aynı şey ps2 çalışıyor tv de sinyal gelmeyince No Signal yazar ama bunda gelmiyor neden öle acaba bilen biriniz varmıdır ?

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
16
29
Valla 3 lü renkli kablolar var ya Av kablosu mudur ne kablosuydu hatırlamıyorum ama onla denemiştim :) Bir de HDMI kablo var zaten ps2 de HDMI yok :D

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Valla 3 lü renkli kablolar var ya Av kablosu mudur ne kablosuydu hatırlamıyorum ama onla denemiştim :) Bir de HDMI kablo var zaten ps2 de HDMI yok :D
Kardeş 5 liralık Skart kabloları satılıyor gri renkli.Kesin çalışması lazım eğer PS2 arızalı değilse:):caki:

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
16
29
Çarşıya gidince zaten eski konsol var mı diye bakım alıcam o sırada kablo da alırım o zaman hem de PS2 ye baktırırım bir sorunu var mı diye :)

Hem abi bu arada zaten yani Ps3 ün kisi AV yani Scart kablosu :(

Bu ps3

Buda Ps2

Arasın da fark yok zaten ikisi de uyumlu :(