Ekranımda Küçük Siyah Noktalar var (Pixel Ölmesi ? )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde paRRaZiT ' Dyn tarafından oluşturulan Ekranımda Küçük Siyah Noktalar var (Pixel Ölmesi ? ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,877 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Ekranımda Küçük Siyah Noktalar var (Pixel Ölmesi ? )
Konbuyu başlatan paRRaZiT ' Dyn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan H3LLGU4RD

paRRaZiT ' Dyn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2010
32
0
6
Allalı Daha 4 Gün Oldu Hİçbir Şey Yoktu Gran Turismo Oynıyodum Sonra Film İzledim Filmde Beyaz Bi Yere Gel Gördüm Durdum baya Vardı ELimle Sildim Çoğu gitti Ama Ortda Bi Tane Siyah Nokta Kaldı İnternetten Bakındım Pixel Ölmesi Yazıyodu Bi Tane Video Varmış Böyle Her Dk Renk Değişiyo Düzeltiyomul Denedim Hiç Bişey Olmadı ? :a014(1):

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Benimde vardı pixel ölmesi en iyisi ekran değişimi. O renk olayınıdenemedim :)

materyall

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2009
10
0
1
34
psp internet browserden bu siteye gir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Majestic

The Flash Uploader
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2010
191
0
16
36
Siteye Git
Sildim geçti ?

Ölü pixel olması imkansız o zaman ...

Eğer ekranda ölü pixel varsa bunun çözümü sadece ekranın değişmesiyle çözülür herhangi bir yazılım bunu düzeltmez teknik bir sorun olduğu için . :)

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
Allalı Daha 4 Gün Oldu Hİçbir Şey Yoktu Gran Turismo Oynıyodum Sonra Film İzledim Filmde Beyaz Bi Yere Gel Gördüm Durdum baya Vardı ELimle Sildim Çoğu gitti Ama Ortda Bi Tane Siyah Nokta Kaldı İnternetten Bakındım Pixel Ölmesi Yazıyodu Bi Tane Video Varmış Böyle Her Dk Renk Değişiyo Düzeltiyomul Denedim Hiç Bişey Olmadı ? :a014(1):
Türkçe kelimelerin yazılışına dikkat edersek sevinirim. :49:

paRRaZiT ' Dyn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2010
32
0
6
Servise gittim pixel ölmemiş camın arkaasında bişey var onu nasıl temizliycem ?

H3LLGU4RD

MyHeLLSCReaM*
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
137
34
28
34
Açıp temizlemen lazım onuda yapamazsan teknik serverise ver onlar siler :)