Favori Cydia Tweaklerim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan Favori Cydia Tweaklerim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,373 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Favori Cydia Tweaklerim
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Arkadaşlar Cydiada binlerce Tweak var ama 2 senedir Iphone ve Cydia kullanıcısı olarak en çok kullandıklarımı sizinle paylaşmak istedim. Yeni restore yapanlara yardımcı olabilir.

1. SBsettings ( Androidlerde olan kolayca Wifi, 3g, Location gibi özellikleri kapatma )
2. Barrel ( Ana ekranda sayfa geçişlerine efekt ekliyor )
3. Reveal ( mesajları direk yukardan okutuyor, elinizle kaydırıp uygulamanızdan çıkmadan mesajları okuyorsunuz)
4. Springtomize ( Dehşet bir tweak, telefonun her nanesiyle oynuyorsunuz. Örnek; kapanış efekti, yan yana program sayısını 4 ten 5 e çıkarma vs vs.
5. Cardswitcher ( Ios 6 da Multiflow çalışmıyor ama merak etmeyin bu da onu hiç aratmıyor )
6. Activator ( Olmazsa olmazım, telefonu sallıyorum wifi kapanıyor, telefonu sallıyorum tekrar açılıyor, 3 parmakla mıncıkladığımda programları kapatıyorum vs vs, yani kısayol programı )
7. Winterboard ( Telefona tema yükleyecekseniz bunun kurulu olması gerekiyor )
8. Passwordpilot ( İkide bir appstore şifresi girmek istemiyorsanız bir kereliğine mahsus buna giriyorsunuz, sonra appstore dan ne indirseniz şifreniz hazır oluyor )
9. Fake Operator ( Operatör adı Turkcell, Avea filan iken oraya Superman, Batman logoları koyabiliyorsunuz )
10. Audio Recorder ( Gelen ve giden telefon aramalarını ses kaydı olarak tutuyor, birileri lafını inkar ederse kanıt :) )
11. Airplane toggle ( Normalde SBsettingsde Airplane yani rahatsız etme seçeneği yokken bunu indirirseniz o da oraya eklenmiş oluyor )
12. BTstack ( Emulatorlerde joystick tanıması için mecburi kullanıyorum )
13. Coloredknob ( kilit ekranındaki oku renklendiriyoruz )
14. double@ ( 2 kez peşpeşe @ tuşuna bastığımızda tanımladığımız mail adresimiz otomatik yazılıyor, böylece mail yazarken zaman kaybetmiyoruz )
15. unlockFX ( kilit ekranından teli açarken efekt koyuyoruz, çok eğlenceli :) )
16. Anylockapp ( Kilit ekranında sağda alt köşede normalde foto çekme olayı vardır, oraya herhangi bir program yerleştiriyoruz )

Benim en sevdiğim tweakler bunlar. Sizler de paylaşın isterseniz ve yanına neye yaradığını da yazın lütfen :)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,255
113
40
Plugication Kulaklığı çıkarınca muzik durur. Takınca devam eder.

xCon Cihazın JB'li olduğunu gizler. Garanti bankası uygulaması cihaz JB'li der sorun yaratır. Bu yüklü olunca hiçbir uygulama JB'li olduğunu anlamaz.

AnyAttach Mail uygulamasına Her dosya türünü ekliyebilirsiniz.

SafariDownloadManager Safariden, Zip,RAR vs vs Mp3 her dosya türünü indirebilirsiniz.

CameraTweak Camera uygulamasını geliştirebilirsiniz.

Atom

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ProTube

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Auxo

Pluck

LivelyIcons

ActiveDock

LivePapers

Animer

Abstergo

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
F.lux da çok güzel, gündüz ve gece saatlere göre telefon ışığını ayarlıyor. Ben geceleri ışığı açık unutup göz ağrısı çekiyordum. Bu iyi oldu :)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,255
113
40
F.lux da çok güzel, gündüz ve gece saatlere göre telefon ışığını ayarlıyor. Ben geceleri ışığı açık unutup göz ağrısı çekiyordum. Bu iyi oldu :)
Flux'un PC versiyonuda var ama kullanıcıların birçoğu işe yaramadığı yönünde.

esturgi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2010
528
545
93
Auxo, jb 1,5 ve ios 6.1.2'de donup kalmalara sebep oluyordu ( en azından benim cihazda) onun yerine SwitcherMod yükledim memnunum tavsiye ederim..

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Bunlara ek olarak İntelliscreenX eklenir valla, müthiş bişey herşeye lockscreenden bakabiiyorsunuz mail haber face twitter vs. :)

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,141
113
MotherBoard
Quick Reply For WhatsAPP : Whatsappla uğraşmadan kilit ekranından uygulama içinden hızlıca mesajlaşmanızı sağlar.

Quick Reply For Facebook : Facebook messengerla uğraşmadan kilit ekranından uygulama içinden hızlıca mesajlaşmanızı sağlar.

LocallApStore : Uygulama içi ücretsiz satın alma.

AdBlocker : Uygulama içi reklamları kaldırma

MessageBox : iOS için Facebook Home

Battery Doctor Pro : Kısa yoldan bildirimlere ulaşma ( wifi ,3g,2g açıp kapatma ,resping yapma ) üzerindeki modlar sayesinde batarya seviyesini yükseltme

iProtect : Ulaşılmasını istemediğiniz uygulamalara kilit koyma

iCleaner Pro : Telefondaki kalıntıları temizleme

vs vs.