PS4 DLC EA Sports FC 27 Kadro Güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 DLC kategorisinde impala tarafından oluşturulan EA Sports FC 27 Kadro Güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 163 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 DLC
Konu Başlığı EA Sports FC 27 Kadro Güncellemesi
Konbuyu başlatan impala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan koray2016.

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43
Merhaba,

EA Sports FC 27 - 17.09.26 Tarihli Resmi Kadro Güncellemesidir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Örnek Kurulum videosu

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43
Ps5 de nasıl yaparız hocam bi rehber gelirmi
Kardeşim bazı yöntemleri var biraz karışık geldi banada. Bazı arkadaşlar forumda anlattı ama şöyle keşke adım adım rehber niteliğinde herkesin anlayabileceği gibi anlatan bir arkadaş olsa iyi olur.

Zekk_kkez

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 24, 2025
213
302
63
Videoyu adım adım yapıyorum hiç birşey değişmedi

koray2016.

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2026
14
2
3
Kardeşim bazı yöntemleri var biraz karışık geldi banada. Bazı arkadaşlar forumda anlattı ama şöyle keşke adım adım rehber niteliğinde herkesin anlayabileceği gibi anlatan bir arkadaş olsa iyi olur.
Bu video Türkçe adımları birebir uygula olmaması için bir neden yok.İyi oyunlar

PS4 KLASÖRÜ İÇİNE APOLLO KLASÖRÜ SONRA BU İNDİRDİĞİNİZİ EKLEYİN APOLLO UYGULAMASINI ÖNCE KURUN SONRA YENİDEN BAŞLATIN VE VİDEO DA Kİ ADIMLARI İZLEYİN. USB FORMATINA DİKKAT EDİN KADROLAR GÜNCEL

Moderatör tarafında düzenlendi:

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43

PS4 KLASÖRÜ İÇİNE APOLLO KLASÖRÜ SONRA BU İNDİRDİĞİNİZİ EKLEYİN APOLLO UYGULAMASINI ÖNCE KURUN SONRA YENİDEN BAŞLATIN VE VİDEO DA Kİ ADIMLARI İZLEYİN. USB FORMATINA DİKKAT EDİN KADROLAR GÜNCEL
kardeşim ps4 te kolay yapılıyor. Arkadaş ps5 te nasıl yapıldığını sormuş. varsa onunla ilgili güzel bir video paylaşırsan sevinirim.

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
206
138
43

Ps5 de apollo çalışmıyor