Teşekkürler
Eto6161 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 21, 2020 5 0 1 Haz 3, 2021 #152 hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language : English Rom : VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... ELİNE SAĞLIK
hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language : English Rom : VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... ELİNE SAĞLIK
doğanay1 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Haz 14, 2014 27 5 3 Haz 19, 2021 #154 hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language : English Rom : VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz
hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language : English Rom : VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz
MRTnc Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 31, 2021 1 0 1 Ağu 31, 2021 #155 hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language : English Rom : VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language : English Rom : VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
MatTwo85 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eki 18, 2021 35 2 8 Kas 11, 2021 #156 hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language: English Rom: VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Hidden content] Genişletmek için tıkla ... try
hazretidentist' Alıntı: FIFA19_PSVita Region: EUR Language: English Rom: VPK/Mai Firmware: [3.6x-3.68] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Hidden content] Genişletmek için tıkla ... try
yusuf83 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 14, 2021 2 0 1 Kas 21, 2021 #157 teşekkürler. 3.73 versiyonda çalışır mı? Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Kas 28, 2021 merhaba. ben oyunu sayende yükledim. ama Türkiye ligi ve bazı ligler yok bilinmiyor yazıyor. bi de imzalanmadı yazısı var alt sağda? Son düzenleme: Kas 28, 2021
teşekkürler. 3.73 versiyonda çalışır mı? Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Kas 28, 2021 merhaba. ben oyunu sayende yükledim. ama Türkiye ligi ve bazı ligler yok bilinmiyor yazıyor. bi de imzalanmadı yazısı var alt sağda?