[GENIS REHBER] 3.60 OFW KURUMU VE HENKaku YÖNTEMIYLE VİTANIZI KIRMA

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde H3LLGU4RD tarafından oluşturulan [GENIS REHBER] 3.60 OFW KURUMU VE HENKaku YÖNTEMIYLE VİTANIZI KIRMA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,614 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı [GENIS REHBER] 3.60 OFW KURUMU VE HENKaku YÖNTEMIYLE VİTANIZI KIRMA
Konbuyu başlatan H3LLGU4RD
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan H3LLGU4RD

King38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2017
68
15
8
Arkadaslar Ftpinstaller ile yukleme 4 saat surdu ve oyun acilmadi siyah ekranda kaldi.Filezille ile yukledim most wanted aciliyor ama guncellemede buluyor onu kuramiyor.Henkaku yuklu cihazda guncellemeyi nasil yaparim ya da oyunlarin en guncel halini nerden bulurum?

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,101
23
48
3.61 fw için bir umut yokmu hackleme konusunda?????????

nate86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2017
508
381
63
3.60 ve üzeri asla kırılmayacak.henkaku'u yapan kişi asla uğraşmayacağını söyledi.En net çözüm Anakart değişimi yapmak.
üstad yani ben şimdi gidip 3,60 versiyonlu cihaz alsam kırılmazmı? yani 3,60 altı olup onu bizmi 3,60 a güncelleyecez?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
5,990
113
MotherBoard
üstad yani ben şimdi gidip 3,60 versiyonlu cihaz alsam kırılmazmı? yani 3,60 altı olup onu bizmi 3,60 a güncelleyecez?
Hocam yanlış yazmışım 3.60 ve altı kırılıyor.Onun üstü kurulmuyor.

Şuan 3.60'larda rahatça Vita,PSP,PS1 oyunlarını oynayabilirsiniz.

Eğer alacağınız cihaz 3.60 üstü versiyona sahip ise Anakart değişimi yapabilirsiniz.3.60 ve altı anakartlar satılıyor.

nate86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2017
508
381
63
Hocam yanlış yazmışım 3.60 ve altı kırılıyor.Onun üstü kurulmuyor.

Şuan 3.60'larda rahatça Vita,PSP,PS1 oyunlarını oynayabilirsiniz.

Eğer alacağınız cihaz 3.60 üstü versiyona sahip ise Anakart değişimi yapabilirsiniz.3.60 ve altı anakartlar satılıyor.
rehber ve bilgilendirmeniz için teşekkürler birde video hazırlarsanız bu konuyla ilgili çok güzel olurdu

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
5,990
113
MotherBoard
rehber ve bilgilendirmeniz için teşekkürler birde video hazırlarsanız bu konuyla ilgili çok güzel olurdu
Anakart değişimi biraz zahmetli bir iş.Açıkcası bende bu aralar Anakart değişimi yapıcam belki videoya alabilirim.

Geçenlerde sırf renginden dolayı PSVita Slim White Glacier almıştım ne yazık ki 3.67 ile geldi

Bende 2.el Slim 3.60'lı bir cihaz buldum biraz külfetli olsada onun anakartı ile beyazınkini değiştiricem.

Eğer ki Vita alacaksanız ucuza 3.67li FAT kasa alın onların 3.60'lı anakartını bulmak daha kolay ve daha ucuz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mesela buradan alabilirsiniz.Değişiminin zor olmadığı söyleniyor.Ama biraz uğraştırıcı.

gurcann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2014
12
0
1
ben henkakuya gırıyorum molecula shell yukluyor ama vita shell gozukmuyor moleculer shell dede 1,43 safe mode yazıyorr yanındakı insattal e basıyorum ondada hata yazıyor c2128281 hatası yazıyor napmam lazım lutfen yardım edın vita shell yuklenmıyor ama moleculer shell var henkaku sıtesıne gırınce ınstalle basınca ıkısınedemı kurması lazım yoksa moleculer shele gelıp ınstaemı basıcaz yan taraftakı yan tarındakı ınstale basınca hata verıyor yazdıgım gıbı

H3LLGU4RD

MyHeLLSCReaM*
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
137
34
28
34
ben henkakuya gırıyorum molecula shell yukluyor ama vita shell gozukmuyor moleculer shell dede 1,43 safe mode yazıyorr yanındakı insattal e basıyorum ondada hata yazıyor c2128281 hatası yazıyor napmam lazım lutfen yardım edın vita shell yuklenmıyor ama moleculer shell var henkaku sıtesıne gırınce ınstalle basınca ıkısınedemı kurması lazım yoksa moleculer shele gelıp ınstaemı basıcaz yan taraftakı yan tarındakı ınstale basınca hata verıyor yazdıgım gıbı
***ÖNEMLİ NOT ****

-) '' error C2-12828-1 '' HATASI ;

hafıza kartını formatladığınız halde bu hata ile karşılaşıyorsanız Psvitanızı da formatlayın ve tekrardan kurulum yapın.

Burada zaten belirtmisim hatanizin çözümünü... Lutfen rehberi dikkatli okuyun ve hafiza kartinizi ilk olarak sıfırlayın.

Son düzenleme: