- Nis 21, 2011
- 262
- 4
- 18
Arkadaşlar bu gün Pspgen sitesinde dolaşırken çok acayip birşey buldum.Go!Fall adlı Pspgen sitesinden Total_Noob'un yaptığı bir oyun.PSP'm olmadığı için deneyemedim maalesef ama Youtube'tan izledim eğelenceli bir oyun.Haydi Bakalım Nasıl Bir Oyunmuş...
Aşağıda Go!Fall Oyunundan Bir Görüntü Görüyorsunuz.
Aşağıda oynarken karşımıza çıkacak olan simgeyi çiziyoruz.Tabiki kamera ile göstererek.Not : Beyaz kağıt olmalıdır
Çizimimiz bittikten sonra kaydediyoruz.Yine kağıta bir simge çiziyoruz ama yarım daire çiziyoruz.Oyunda çizdiğimiz simgeyi bununla toplayacağız.Aşağıda oyundan bir kare görüyorsunuz.Oynarken PSP ile oynamıyorsunuz Nasıl mı ? Kamera açık iken elinizdeki yarım dağire çizilmiş kağıt ile simgelerimizi topluyoruz
Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamadınız eminim Daha kolay anlamak için lütfen Videoyu izleyiniz
[
Rar Şifresi :
İyi Oyunlar... :superman:
Aşağıda Go!Fall Oyunundan Bir Görüntü Görüyorsunuz.
Aşağıda oynarken karşımıza çıkacak olan simgeyi çiziyoruz.Tabiki kamera ile göstererek.Not : Beyaz kağıt olmalıdır
Çizimimiz bittikten sonra kaydediyoruz.Yine kağıta bir simge çiziyoruz ama yarım daire çiziyoruz.Oyunda çizdiğimiz simgeyi bununla toplayacağız.Aşağıda oyundan bir kare görüyorsunuz.Oynarken PSP ile oynamıyorsunuz Nasıl mı ? Kamera açık iken elinizdeki yarım dağire çizilmiş kağıt ile simgelerimizi topluyoruz
Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamadınız eminim Daha kolay anlamak için lütfen Videoyu izleyiniz
[
Rar Şifresi :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
İyi Oyunlar... :superman: