God of War 2 PS2 sorunn !!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde demo96 tarafından oluşturulan God of War 2 PS2 sorunn !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,773 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı God of War 2 PS2 sorunn !!
Konbuyu başlatan demo96
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kratos98

demo96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2009
2
0
1
Oyunda yaratıkları kestikten sonra bir boss yaratık gelmesi gerekiyor ama gelmiyor.Oyunun videolarını falan izledim herkezde geliyor.İşin ilginci oyun takılmıyor hareket edip vurabiliyorum ama boss bir türlü gelmiyor.Aynı şey God of War 1'de başıma gelmişti PS2'yi kapatıp açtım düzeldi.Ama bunda işe yaramıyor herşeyi denedim ne yapmalıyım.Sorun oyundamı PS2'de mi??

demo96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2009
2
0
1
malesef,ama birde şöyle anlatıyım:
İlk bölümde cehennemden çıktıktan sonra pegasusa bindiğimde havadaki yaratıkları öldürüyorum ama gelmesi gereken boss canavar gelmiyor.Ama oyun takılmıyor ben hala hareket edebiliyorum ve vurabiliyorum ama sürekli ileri doğru gidiyorum karşıma ne boss ne de başka birşey çıkıyor

ghost R

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2008
94
1
8
Ben bunu god of war 2 'nin zeus'un mekanına giderken yaşamıştım...
Karşıda Atlaslar var yani bir binayı tutuyorlar ve Sen uç bir noktadasın altta kuş var kanatları gözüküyor ama çıkmıyor değil mi?
Eğer böyle ise kardeşim DVD eksik çekilmiş demektir...
Benim başıma 4 kere geldi bu çareyi Ps2 salonuna gidip o bölümü geçip Ms'ime kayıt edip ilerleyen bölümden devam ettim yada yeniden yazdırmalısın...

ugur1418

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2008
4
0
1
35
mor sopalı.sopasını alcagımız bossu dıosun ya bıseyı eksık yaptın yada cd de sorun var muzık de durma yada aksama varsa cd i degistir

ghost R

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2008
94
1
8
Evet en iyi ol DVD'nin yeniden yakılması...
Oyunu baştan çek DVD'ye:)

kratos98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2009
92
2
8
36
çekersen dvdye geçer.Bu arada Ghost R arkadaşımızın tekniğinide deneyebilirsin