PS4 PKG OYUN Grand Theft Auto V EUR-USA (v1.00) + (v1.53 UPDATE) + DLC CUSA00411 ve CUSA00419 FULL PKGs 86.7 GB

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Grand Theft Auto V EUR-USA (v1.00) + (v1.53 UPDATE) + DLC CUSA00411 ve CUSA00419 FULL PKGs 86.7 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 54,402 kez görüntülenmiş, 199 yorum ve 30 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Grand Theft Auto V EUR-USA (v1.00) + (v1.53 UPDATE) + DLC CUSA00411 ve CUSA00419 FULL PKGs 86.7 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hesap

Hesap

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
30
2
3
Bilen biri yazabilir mi hangisini indireceğiz ben daha hiç indirmedim de nasıl yapacam hiç anlamadım bunun bi rehberi falan var mı. Şimdiden teşekkürler.

Hesap

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
30
2
3
Bilen biri lütfen yardımcı olsun ana oyunu eur olanı indirirsem 1.52 update yi usa olanı indirirsem 1.53 update yi indirmem lazım demi yani ana oyunu euro olanı ubdateyi 1.53 indirilen çalışır mı yani cuha kodları aynı olan ana oyun ve updateyi indirmem lazım demi lütfen yardım

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,633
14,167
113
@Hesap Bu oyunun EUR yada USA olan sürümlerinden sadece ana oyunu indirsen de oyunu oynarsın. Eğer update i de yüklemek istersen ana oyunla aynı CUSA kodlu update i indirmen gerekir.

Hesap

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
30
2
3
@Hesap Bu oyunun EUR yada USA olan sürümlerinden sadece ana oyunu indirsen de oyunu oynarsın. Eğer update i de yüklemek istersen ana oyunla aynı CUSA kodlu update i indirmen gerekir.
hako @hako Abi benim hiç bilgim yokda eğer saçma bir şey soruyorsam kusura bakma abi 1. Sorum yani sadace 40 gb lik üsteki linkleri indirsemde çalışır mı bide ben bu dosyaları tek pkg haline getirmek için alt alta koyup çıkaracağım herhalde öyle bisey yapcam o ne nasil oluyo abi şimdiden teşekkürler

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,633
14,167
113
@Hesap Evet çalışır.

İndirdiğiniz rar dosyalarının hepsini bir klasöre koyun ve sadece birinci olan rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart diyerek çıkartma işlemini başlatın. Şifre soracak şifreyi girin. Tüm partlar açılacaktır. Çıkarma işlemi bittiğinde PKG dosyası çıkmazsa oyunun ismini taşıyan bir klasör çıkar. O klasörün içinde de küçük boyutlu winrar paketleri vardır. Onlarında sadece birincisine sağ tıklayıp winrar ile çıkartırsanız oyunun PKG dosyasını bulursunuz.

Sadece PKG dosyasını Ps4 ayarlar menüsünden kırık konsolumuzun DEBUG SETTİNGS bölümüne gelip GOLDHEN kullanıyorsan ona tıklayıp PACKAGE İnstaller’e girip orada gördüğümüz oyunun pkg dosyasını Ps4 e yüklüyoruz.

Ancak bu soruların yeri burası değil. Önce forumda araman gerekir. Bulamazsan yardım bölümüne yazman gerekir.

Hesap

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
30
2
3
@Hesap Evet çalışır.

İndirdiğiniz rar dosyalarının hepsini bir klasöre koyun ve sadece birinci olan rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart diyerek çıkartma işlemini başlatın. Şifre soracak şifreyi girin. Tüm partlar açılacaktır. Çıkarma işlemi bittiğinde PKG dosyası çıkmazsa oyunun ismini taşıyan bir klasör çıkar. O klasörün içinde de küçük boyutlu winrar paketleri vardır. Onlarında sadece birincisine sağ tıklayıp winrar ile çıkartırsanız oyunun PKG dosyasını bulursunuz.

Sadece PKG dosyasını Ps4 ayarlar menüsünden kırık konsolumuzun DEBUG SETTİNGS bölümüne gelip GOLDHEN kullanıyorsan ona tıklayıp PACKAGE İnstaller’e girip orada gördüğümüz oyunun pkg dosyasını Ps4 e yüklüyoruz.

Ancak bu soruların yeri burası değil. Önce forumda araman gerekir. Bulamazsan yardım bölümüne yazman gerekir.
hako @hako abi özür dilerim yanlış yere yazdığım için detaylı anlatımın içinde teşekkürler bide ilk oyun dosyası sonra ubdate en sonda dlc yi indirecem demi abi

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,633
14,167
113
@Hesap Evet aynen öyle yapacaksın...