PS4 PKG OYUN Grand Theft Auto V EUR-USA (v1.00) + (v1.53 UPDATE) + DLC CUSA00411 ve CUSA00419 FULL PKGs 86.7 GB

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Grand Theft Auto V EUR-USA (v1.00) + (v1.53 UPDATE) + DLC CUSA00411 ve CUSA00419 FULL PKGs 86.7 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 54,428 kez görüntülenmiş, 199 yorum ve 30 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Grand Theft Auto V EUR-USA (v1.00) + (v1.53 UPDATE) + DLC CUSA00411 ve CUSA00419 FULL PKGs 86.7 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hesap

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,636
14,170
113
NextJack @NextJack Part 13 mirror :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Exabit

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 8, 2021
2
0
1
Reis oyunu indirdim. PKG ler sağlıklı şekilde yüklendi.
Önce oyun ardından update. Ancak ana menüye GTA simgesi gelmiyor. Hard Diskte yer kaplıyor şuan ve nasıl sileceğimi de bilmiyorum.
Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba? Çözümü nedir?
Versiyon 6,72

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,636
14,170
113
Reis oyunu indirdim. PKG ler sağlıklı şekilde yüklendi.
Önce oyun ardından update. Ancak ana menüye GTA simgesi gelmiyor. Hard Diskte yer kaplıyor şuan ve nasıl sileceğimi de bilmiyorum.
Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba? Çözümü nedir?
Versiyon 6,72
Tekrar yükle üstüne yazsın. Tabii sadece pkg dosyalarını yüklediğini varsayıyorum.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,636
14,170
113
USA sürüme ait v1.38 update ve ana oyun kaldırıldı...USA sür,üme ait v1.46 update ve onunla uyumlu ana oyun eklendi. Bu güncelleme için sayfanın başındaki ana oyun gereklidir. v1.46 güncelleme diğer sürümler ile uyumlu değildir.

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,494
1,521
113
USA sür,üme ait v1.46 update ve onula uyumlu ana oyun eklendi. Bu güncelleme için sayfanın başındaki ana oyun gereklidir. v1.46 güncelleme diğer sürümler ile uyumlu değildir.
Emeklerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim değerli hako @hako

apotemps4

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
109
67
28
Hako oyun ve güncellemeler için ne desem az senden ricam CUSA00419 – USA (v1.46) oyununun dlc linki silinmiş yenilermisin