PS3 Gta 5 ps3 türkçe yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Hasır Şapka tarafından oluşturulan Gta 5 ps3 türkçe yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,114 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 304 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Gta 5 ps3 türkçe yama
Konbuyu başlatan Hasır Şapka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LoganPasha

pr0turk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2013
1
2
3
49
Öncelikle Teşekkür Etmek İsterim. Emeği Geçen Bütün Emektarlara... Benim Bir Sorum Olacak... Bu oyunu türkçeleştirmeyi başardım sizin anlattığınız yöntemle. Oyunu harici HDD ye kopyalayıp diğer makinalarımada aktarabilirmiyim. Yoksa tüm işlemleri her makinaya aynı şekilde uygulamamı gerekiyor... not : ps3 cafe sahibiyim

ferex28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2011
324
2,497
93
43
Öncelikle Teşekkür Etmek İsterim. Emeği Geçen Bütün Emektarlara... Benim Bir Sorum Olacak... Bu oyunu türkçeleştirmeyi başardım sizin anlattığınız yöntemle. Oyunu harici HDD ye kopyalayıp diğer makinalarımada aktarabilirmiyim. Yoksa tüm işlemleri her makinaya aynı şekilde uygulamamı gerekiyor... not : ps3 cafe sahibiyim
aktarabilirsin dostum.

srhtank

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2015
1
0
1
ya ben yaptım yapmasına ama oyuna girerken daha baştan itibaren i leri falan böyle kare olarak gösteriyor ş harfi i harfi falan türkçe harfleri oyun sürümü 1.00 dı bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

maho123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 21, 2015
1
0
1
kardeşim ben winscp ile bağlanıyorum ps3 e open iv açtığımda bulamıyorum haliyle oyunun dosyasını bunun içiçn yapabileceğim bir şey varmı ?

grande5

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2015
7
2
3
Benim ps3 te gta v kurulu.Yamayı yükleme yapabilir miyim ve nasıl:))Sürüm 4.55

grande5

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2015
7
2
3
Benim ps3 te gta v kurulu.Yamayı yükleme yapabilir miyim ve nasıl)Sürüm 4.55

hamo34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 19, 2015
19
2
3
Ya online'da yaparsak sıkıntı çıkarmı ben online'da oynuyorumda ban falan yermiyiz online'dan türkçe yaparak giriş yaparsak