PS3 Gta 5 ps3 türkçe yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Hasır Şapka tarafından oluşturulan Gta 5 ps3 türkçe yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,101 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 304 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Gta 5 ps3 türkçe yama
Konbuyu başlatan Hasır Şapka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LoganPasha

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
52
28
84
ofw lerdede çalışıyor ama PSN den alınmış oyunlar için sadece.
tabi ofw için hdd hack yapmanız lazım birde onlinede sıkıntı çıkarma riskide var gibi duruyor

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
ofw lerdede çalışıyor ama PSN den alınmış oyunlar için sadece.
tabi ofw için hdd hack yapmanız lazım birde onlinede sıkıntı çıkarma riskide var gibi duruyor
banlanmamış bir ps3 olsa yamayı onlineda denerdim. fakat technogame'e göre banlanma riski yok. ps3te de durum aynı mı bilmiyorum.

Exodia31

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2014
31
8
8
arkadaşlar herşeyi harfi harfine yaptım. sorunsuz bi şekilde oynuyorum şu an ilk bölümlerdeyim ama daha ingilizce yazı görnedim :D teşekkürler

5810murat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2015
4
7
3
türkçe yama yüklemek bu kadar zor olmamıştı hiç. bu kadarını yapabilse insanlar, zaten kendileri çevirirlerdi türkçeye. daha kolay yolu yokmu. ben hiç bişi anlamadım.

erenkanyanik

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2014
223
119
43
harika süper oldu türkçe oynuyorum şuan trevor tam manyakmış update dosyasını yapmadım online oynamıyorum şuan yama sorunsuz çalışıyor

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
teşekkürler kardeş.harfiyen uyguladım Türkçe oldu.ilk bölümü bitirdim hiç sorun yok
ben online oynamadığım için updateleri yapmadım sağdece ana oyunu yamaladım
online oynamayanlar 9.uncu adımdan sonrasını yapmasalarda olur.sadece ps3.rpf ve part2.rpf dosyalarını yapmak yeterli, update.rpf dosyası sadece updateler için

Son düzenleme:

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
teşekkürler kardeş.harfiyen uyguladım Türkçe oldu.ilk bölümü bitirdim hiç sorun yok
ben online oynamadığım için updateleri yapmadım sağdece ana oyunu yamaladım
online oynamayanlar 9.uncu adımdan sonrasını yapmasalarda olur.sadece ps3.rpf ve part2.rpf dosyalarını yapmak yeterli, update.rpf dosyası sadece updateler için
update sadece online için değil, oyuna eklenen araç ve silahlarda var.

metinhow

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2011
211
51
28
ben yapamadım ya keşke videolu anlatım olsaydı bizlerde yapabilseydik