PS2 OYUN GTA V PLAYSTATION 2 ISO

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde ps2hayranı tarafından oluşturulan GTA V PLAYSTATION 2 ISO başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,220 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı GTA V PLAYSTATION 2 ISO
Konbuyu başlatan ps2hayranı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seckinabdullah

abb93

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2019
32
12
8
Dostlar herkese merhaba. Forumdaki ilk paylaşımımla sizlerleyim. Yabancı forumlarda gezinirken dikkatimi çekti ve sizin için siteye yükledim. Oyunun introsu, bazı sahneleri, arkaplan coverları GTA 5 izlenimi veriyor. Ama tahmin ettiğiniz üzere GTA San Andreas oyununa yapılan bir yama. Yine de farklılık isteyen olursa, ps2 de sanki GTA 5 oynuyormuş gibi isteyenlere linki aşağıya bırakıyorum. Keyifli oyunlar :)

DOWNLOAD
[Gizli içerik]
adammm

seckinabdullah

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
124
17
18
Dostlar herkese merhaba. Forumdaki ilk paylaşımımla sizlerleyim. Yabancı forumlarda gezinirken dikkatimi çekti ve sizin için siteye yükledim. Oyunun introsu, bazı sahneleri, arkaplan coverları GTA 5 izlenimi veriyor. Ama tahmin ettiğiniz üzere GTA San Andreas oyununa yapılan bir yama. Yine de farklılık isteyen olursa, ps2 de sanki GTA 5 oynuyormuş gibi isteyenlere linki aşağıya bırakıyorum. Keyifli oyunlar :)

DOWNLOAD
[Gizli içerik]
teşekkürler