PS4 PKG OYUN Hako dan PS4 Oyunları Alfabetik Listesi/PS4 List of Games

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Hako dan PS4 Oyunları Alfabetik Listesi\/PS4 List of Games başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 844,737 kez görüntülenmiş, 745 yorum ve 192 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Hako dan PS4 Oyunları Alfabetik Listesi\/PS4 List of Games
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turgut07

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,302
17,233
113
Listede olmayan daha bir çok oyun var. bloodborne da var bende ama sıra ona gelmedi. Şu an bulunduğum yerde fiber internet yok eve dönünce devam edeceğim. Eylül 15 gibi. buradaki hızla upload yapılacak gibi değil :joyous:

pesimist28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2018
3
2
3
Peki abi bu paylaştığın tüm oyunlar 5.05 sürümünde de çalışır değil mi? Ayrıca tüm oyunları paylaşacak mısın hep senin oyunlarını indirmeyi düşünüyorum. Bizim burada oyunlar çok pahalı 15-20 tl diyorlar başka sitelerde de doğru düzgün bulamıyorum

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,302
17,233
113
Peki abi bu paylaştığın tüm oyunlar 5.05 sürümünde de çalışır değil mi? Ayrıca tüm oyunları paylaşacak mısın hep senin oyunlarını indirmeyi düşünüyorum. Bizim burada oyunlar çok pahalı 15-20 tl diyorlar başka sitelerde de doğru düzgün bulamıyorum
Evet bütün şu ana kadar upload ettiğim sayfadaki tüm oyunlar 5.05+HEN versionda çalışır. Diğer oyunları 15 Eylül den sonra yüklemeye devam edeceğim.

systemwolf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2012
54
2
8
39
Hocam ayni soruyu soracagim kusura bakmayin ama ornek veriyorum linkte surum 4.05 olarak belirtilmis ama bende 5.05 +HEN makine var 4.05 surum gerektiren oyunu direk indirsem 5.05 te acabilirmiyim yoksa oyunun 5.05 surumunu mu beklemem gerekir. Kusura bakmayin ps4 u yeni aldim ps3 te multimanda cilgin atiyoduk yas kemale erdi takip edemez olduk.
İsin ozu 5.05 i yukle pkg sini buldugun oyunu yapistir gec diyebilir misiniz ? Ne yazdiginin onemi olmadan

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,302
17,233
113
Hocam ayni soruyu soracagim kusura bakmayin ama ornek veriyorum linkte surum 4.05 olarak belirtilmis ama bende 5.05 +HEN makine var 4.05 surum gerektiren oyunu direk indirsem 5.05 te acabilirmiyim yoksa oyunun 5.05 surumunu mu beklemem gerekir. Kusura bakmayin ps4 u yeni aldim ps3 te multimanda cilgin atiyoduk yas kemale erdi takip edemez olduk.
İsin ozu 5.05 i yukle pkg sini buldugun oyunu yapistir gec diyebilir misiniz ? Ne yazdiginin onemi olmadan
Benim upload ettiğim oyunların altında yazdığım versionlar o oyunun oynanabilir en düşük versionudur. 5.05+HEN makinan varsa 5.05 dahil 5.05 den küçük tüm oyunları oynarsın.

Ancak 5.05 versiondan büyük oyunları pkg dosyasını da bulsan yeni HEN yada CFW çıkmadan oynayamazsın. Ayrıca HEN versionun ne olursa olsun indirdiğin pkg dosyası orıjinal pkg değil fake pkg (fpkg) olması gerekir. Orijinal pkg dosyaları hiçbir HEN versionda çalışmaz.

systemwolf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2012
54
2
8
39
Benim upload ettiğim oyunların altında yazdığım versionlar o oyunun oynanabilir en düşük versionudur. 5.05+HEN makinan varsa 5.05 dahil 5.05 den küçük tüm oyunları oynarsın.

Ancak 5.05 versiondan büyük oyunları pkg dosyasını da bulsan yeni HEN yada CFW çıkmadan oynayamazsın. Ayrıca HEN versionun ne olursa olsun indirdiğin pkg dosyası orıjinal pkg değil fake pkg (fpkg) olması gerekir. Orijinal pkg dosyaları hiçbir HEN versionda çalışmaz.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu arada paylaşımlarınız ve emeğiniz muhteşem saygılar

sevincer7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 5, 2014
117
18
18
Hako müthişsin,listede birde devil may cry seriside olsa harika olurdu,ozellikle hd collection super olurdu