PS5 HACK Homebrew Loader FW 10.01 Kurulum kullanım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Homebrew Loader FW 10.01 Kurulum kullanım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,206 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Homebrew Loader FW 10.01 Kurulum kullanım
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
241
44
28
60
@nuTTy Hocam oyunu çalıştırma ayarların nasıldı. Homebrew launcher'mı kullandın yoksa itemzflow üzerinden mi çalıştırdın. Dahili mi yoksa harici ssd'ye mi yükledin oyunu?
Harici ssd'ye oyunu yükledim. Rehberi hazırlayan arkadaşın verdigi ps5 autolader klasörünü kullandım, oyun klasörünü hombrew'in icine tasidim, bi de dump dosyalarını da oyunun klasörüne kopyaladım. Sonra konsolu kapadim actigimda shadowmount otomatik olarak oyunu ana ekrana taşıdı. Ekstra olarak homebrew launcherda bir işlem yapmadim

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,059
485
83
40
Teşekkürler. peki bu tek dosya lan ps5 oyunu nasıl çalışıyor aynı mantıkla mı? Konsol görüyor mu atınca.
evet bu bölümleri 60 saniyede bir tarıyor shadow mount yeni bir oyun attığında install yapıyor XMB'ye

Default scan locations:
  • /data/homebrew
  • /data/etaHEN/games
  • /mnt/ext0/homebrew
  • /mnt/ext0/etaHEN/games
  • /mnt/ext1/homebrew
  • /mnt/ext1/etaHEN/games
  • /mnt/usb0/homebrew .. /mnt/usb7/homebrew
  • /mnt/usb0/etaHEN/games .. /mnt/usb7/etaHEN/games
  • /mnt/usb0 .. /mnt/usb7
  • /mnt/ext0
  • /mnt/ext1
  • /mnt/shadowmnt

xxsamexx2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2021
114
19
18
Emeğinize sağlık. Fakat bir sorum var hangi sürümlerde çalışmaktadır? Sadece 10 ve üzeri mi?

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
294
541
93
evet bu bölümleri 60 saniyede bir tarıyor shadow mount yeni bir oyun attığında install yapıyor XMB'ye

Default scan locations:
  • /data/homebrew
  • /data/etaHEN/games
  • /mnt/ext0/homebrew
  • /mnt/ext0/etaHEN/games
  • /mnt/ext1/homebrew
  • /mnt/ext1/etaHEN/games
  • /mnt/usb0/homebrew .. /mnt/usb7/homebrew
  • /mnt/usb0/etaHEN/games .. /mnt/usb7/etaHEN/games
  • /mnt/usb0 .. /mnt/usb7
  • /mnt/ext0
  • /mnt/ext1
  • /mnt/shadowmnt
Başkan maalesef tanımadı yaptığım ffpkg yı. Görmedi yani.

.. /mnt/usb2/etaHEN/games

Buraya atmıştım. harici ssdim burada çünkü. Yeniden başlatıp jailbreak yapmış olmama rağmen görmüyor. shadowmountplus başlıyor.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,059
485
83
40
Başkan maalesef tanımadı yaptığım ffpkg yı. Görmedi yani.

.. /mnt/usb2/etaHEN/games

Buraya atmıştım. harici ssdim burada çünkü. Yeniden başlatıp jailbreak yapmış olmama rağmen görmüyor. shadowmountplus başlıyor.

shadow Mount sürümün ne ? güncelmi ve bazı oyunlar ffpkg olarak çalışmıyor exfat deneyebilirsin ve bazıları sadece internal de olabiliyor