PS3 Türkçe YAMA inFamous PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan inFamous PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,418 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 67 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı inFamous PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

GoldPlayer

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2025
23
3
3
inFamous PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

inFamous PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve düzenlemesi bana ait olan (THISROCK84) inFamous PS3 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümün mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

OYUN HAKKINDA
inFamous, Sucker Punch tarafından geliştirilen ve 2009'da PS3 için çıkan, elektrik tabanlı süper güçlere sahip Cole MacGrath'i yönettiğiniz açık dünya aksiyon oyunudur. Karma sistemiyle kahraman veya kötü olmayı seçebildiğiniz, Empire City'de geçen, parkur ve süper güç odaklı kült bir aksiyon macera deneyimi sunar.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
THISROCK84

PS3 TOOL
THISROCK84

PS3 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK84

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Elinize sağlık.
Şifreyi alabilirmiyim teşekkürler.

omrkrkdr

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
113
37
28
Dosyaları güncelleyebiliyorum. Belki yarın belki yarından da yakın :) beklemede kalın...

Selamünaleyküm thisrock84 @thisrock84 kardeşim assassins creed odyssey playstation 4 te türkçe yamayla oynadım bitirdim fakat playstation 5 te oyunu dlc leri updateyi yüklüyorum sorun yok çalışıyor yamayı yükleyince oyun hiç açılmıyor ilk giriş ekranında kalıyor.
Updateyi yüklemeden sadece ana oyunu yükleyip ardından yamayı yükleyince de oyun başlıyor ilk sahnede oyun görüntüsü donuyor ses geliyor bana destek olmanı rica ediyorum kusura bakma bu konuyla alakalı değil ama senin son etkilemişin burda olduğu için ancak burdan ulaşabildim.