PS4 PKG OYUN Infamous Second Son EUR (v1.07 Merged) + DLC CUSA-00004 FULL PKG 22.4 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Infamous Second Son EUR (v1.07 Merged) + DLC CUSA-00004 FULL PKG 22.4 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,914 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 35 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Infamous Second Son EUR (v1.07 Merged) + DLC CUSA-00004 FULL PKG 22.4 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deathstep

kosun

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2025
12
2
3
teşekkürler

hocam şuan dosyalar calışmıyor indirmeye calıştım ama hata veriyor

xphudnq3xx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 13, 2026
14
0
1
İyi geceler merhaba rardan nasıl cıkarcam

pkg sender ile kurarken internetten indiriyomuş gibi ilk 6 gb kurup ondan sonraki oyunu kalan kısmı için kurulamıyor hatası veriyor . pkg sender ile kurulum yaparken bunu aşmanını bi yolu varmıdır ?
Çözdünüzmü

Son düzenleme:

ejderfunk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 18, 2008
37
0
6
41
Shadps4 için oyunların kırılmış update pkg dosyalarını nereden bulabilirim acaba? infamous indirdim ama bir tü
rlü kırılmış update bulamıyorum.

Ozyy1

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2026
5
0
1
Shadps4 için oyunların kırılmış update pkg dosyalarını nereden bulabilirim acaba? infamous indirdim ama bir tü
rlü kırılmış update bulamıyorum.
winrarın var ise indirdiğin partlar aynı dosyadayken herhangi birine sağ tıklayıp buraya ayıkla de

Canberktknn

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2026
3
0
1
Merhaba bir ssorun oldu yukarıdaki 1.2.3 bölümümn hepsini indirdim ve pkg çıkardım usb kopyaladım o usb konsola taktıktan sonra goldhende gözükmüyor ??? yardım olurmsuun lütfen

juannene2002

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2026
1
0
1
Hola como descomprimo las 3 partes para que sea pkg o como los uno lei este comentario
CITA="hako, publicación: 674444, miembro: 738"]
Lose archivos que descargaste están comprimidos con WinRAR. En este caso la extensión es .rar. Necesitarás extraerlos con un programa como WinRAR o WinZip.
Haz clic derecho en la primera parte y selecciona "Extraer aquí". Te pedirá una contraseña; Si descargas uno de mis archivos, la contraseña es "hako". Escribe "hako". Las partes se extraerán a tu ubicación actual (este proceso puede tardar un poco dependiendo del tamaño del archivo) y verás una carpeta con el nombre del juego (Infamous_Second_Son_MULTI_PS4-LiGHTFORCE).

Dentro de esa carpeta, verás archivos con la extensión .winrar. Haga clic derecho en la primera parte y seleccione "Extraer en carpeta". Las partes esenciales también se abrirán y encontrarán un archivo con la extensión .pkg dentro de una de las carpetas.
[/LAMA]