iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,501 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GAMEMASTER

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
Bir adet iPhone 5 16GB lik telefonum var acaba ona hangi model numarasındaki ipsw yi kurucam bilgi verir misiniz?

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
Cihazın modeli nedir ? A1428 mi A1429 mu?
İşte onu bilmiyorum hangisini indireceğimi soruyorum :)

Birde misal indirdim diyim başka bir DMG den bahsediyorum çözümlemiyor DMG Extractor

Hatası ise şu : "Çıkış karakter arabelleği kodu çözülmüş karakterler için çok küçük, kodlama 'Unicode (UTF-8)' geri dönüş 'System.Text.DecoderReplacementFallback'.
Parametre adı: chars"

verilen hata bu? ne yapmam lazım?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,143
113
MotherBoard
İşte onu bilmiyorum hangisini indireceğimi soruyorum :)

Birde misal indirdim diyim başka bir DMG den bahsediyorum çözümlemiyor DMG Extractor

Hatası ise şu : "Çıkış karakter arabelleği kodu çözülmüş karakterler için çok küçük, kodlama 'Unicode (UTF-8)' geri dönüş 'System.Text.DecoderReplacementFallback'.
Parametre adı: chars"

verilen hata bu? ne yapmam lazım?
Telefonun arka kapağında modeli yazar oradan bakarak gerekli ipsw dosyasını indirebilirsiniz.Daha önceden öyle bir hata ile karşılaşmadım.Dosya da problem olabilir.

Burki_can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
187
11
18
Ayarlar->Genel->Hakkında bölümünden bakabilirsin

Sent from my iPhone 5 from Tapatalk 2

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
[MENTION=103083]cacaNEFES[/MENTION] özel mesaj atamıyorum :S kutuyu bosaltırsan cok iyi olur valla kafam karıstı :D