PS4 PKG OYUN Iron Meat USA (v1.00) + (v1.03 Backport Update) CUSA-48053 FULL PKG 869 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Iron Meat USA (v1.00) + (v1.03 Backport Update) CUSA-48053 FULL PKG 869 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Iron Meat USA (v1.00) + (v1.03 Backport Update) CUSA-48053 FULL PKG 869 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,097
16,203
113
Iron Meat USA (v1.00) CUSA-48053 FULL PKG 431 MB

]

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 423 MB]

................ veya ................

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 12.xx + HEN
Thanks to Opoisso893/Alecca79
Dil/Language : English-French-Italian-German-Spanish-Russian-Polish-Portuguese(Br)-Spanish(Lat)-French(Can)-Japanese-Korean-Chinese

Iron Meat USA (v1.03 Backport Update) CUSA-48053 FULL PKG 438 MB

[Rar : 438 MB]

Password : hako
Firmware : 5.05-6.72-7.xx-9.00-11.00-12.xx + HEN (6.72 GoldHEN v2.4b18.9 ile tarafımdan test edilmiştir)
Dil/Language : English-French-Italian-German-Spanish-Russian-Polish-Portuguese(Br)-Spanish(Lat)-French(Can)-Japanese-Korean-Chinese​

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,097
16,203
113
dahaka123 @dahaka123 Sağol kardeşim ama ps4 için artık sona geldik sayılır. Artık ps5 e bakacaksınız. :) Son zamanlarda ps5 canlanmış görünüyor.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,097
16,203
113
yhanova @yhanova , dahaka123 @dahaka123 Çocuklarınıza tavsiyem bu oyunları değil PC oyunu supaplex 1 oynatın. Ben öyle yapmıştım. Şimdiki çocuklar o oyunu oynamak istemeyeceklerdir. Zeka geliştirir, konsantrasyon, sabır ve sinir sistemlerini kontrol etmelerini sağlar. :)

Benim çocuklar için efsane favori oyunum oydu. Sıra ile oynanmadan bitirilemeyacek zorlukta bir. oyundur. Oyunun levellerinde save yoktu.. Bu en önemli öazelliği idi. Save sadece level atlayınca geliyordu ve sadece 3 level atlayabiliyordunuz
Yaşı 40 ların üstünde olanlar bilir. Yanlış hatırlamıyorsam 123 levelden oluşuyordu. :)

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,741
5,381
113
yhanova @yhanova , dahaka123 @dahaka123 Çocuklarınıza tavsiyem bu oyunları değil PC oyunu supaplex 1 oynatın. Ben öyle yapmıştım. Şimdiki çocuklar o oyunu oynamak istemeyeceklerdir. Zeka geliştirir, konsantrasyon, sabır ve sinir sistemlerini kontrol etmelerini sağlar. :)

Benim çocuklar için efsane favori oyunum oydu. Sıra ile oynanmadan bitirilemeyacek zorlukta bir. oyundur. Oyunun levellerinde save yoktu.. Bu en önemli öazelliği idi. Save sadece level atlayınca geliyordu ve sadece 3 level atlayabiliyordunuz
Yaşı 40 ların üstünde olanlar bilir. Yanlış hatırlamıyorsam 123 levelden oluşuyordu. :)
Ben bu satırları okurken benim büyük kız katanasıyla yotie oynuyor

Kılıç geliştiriyor
Ok alıyor

Hatta ara ara yan görev yapmalısın diye akıl veriyor🤣😂😅
Olmadı küçük kızda bu operasyonu yapıyım hako @hako abim😍😍😍