- Ağu 21, 2009
- 1,165
- 266
- 83
Merhaba dostlar bundan bir yıl önce Linux için derlemiş olduğum ISO_ENGINE projesini türkçeleştirip burada paylaşıyorum. Program basit olarak, aynı dizinde bulunan "örnek.iso" uzantılı dosyayı "ISO2CSO" scriptyle "cso.cso" ya çevirir. "CSO2ISO" scriptyle de .cso uzantılı oyunu .iso uzantılı hale getirir.
Rar arşivinden çıkan "tool.exe" ve özellikle "libz-1.dll" uzantılı dosyanın adını değiştirmeyin veya silmeyin. Program asıl olarak Linux üzerinde derlenmiştir "libz-1.dll" ile windows üzerinde de çalışmaktadır. Zlib kütüphanesinin runtime librarysidir. İnternetten buldum ne kadar güvenlidir değildir bilmiyorum MinGW ile derlendiği için .NET framework istemez kolay gelsin
Rar Şifresi: mcpsp.com
Rar arşivinden çıkan "tool.exe" ve özellikle "libz-1.dll" uzantılı dosyanın adını değiştirmeyin veya silmeyin. Program asıl olarak Linux üzerinde derlenmiştir "libz-1.dll" ile windows üzerinde de çalışmaktadır. Zlib kütüphanesinin runtime librarysidir. İnternetten buldum ne kadar güvenlidir değildir bilmiyorum MinGW ile derlendiği için .NET framework istemez kolay gelsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Rar Şifresi: mcpsp.com