Android Türkçe Yama İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,178 kez görüntülenmiş, 252 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kgn23

sagoo

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2026
61
4
8
abi gta vc definetife olabilir hitman blod money ve tomb rider kesinlikle lazim seviliyorsun

1omerkaptan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 31, 2026
24
12
3
Kendim denedim. Altyazılar Türkçe.
Peki burdan yapsanız da indirsem eğer altyazılar gostermezse sizde burdan ekran görüntüsü olarak gösterebilirim siz nerden indirmistiniz ben APKdan indirdim hemde kilitler açık olay storede gösterir ama kilitler açık olarak göstermiyor altyazılı benim telefonumdan

Fırtıne kesici

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2026
14
11
3
Yamasının yapılmasını istediginiz herhangi bir oyunun isteğini bu konu altında bildirebilirsiniz.

Eger istekte bulunmak istediginiz oyun daha önce yazıldıysa tekrar yazmak yerine beğeni butonunu kullanınız.
En çok beğeni alan oyunun yamasının yapılma ihtimali daha yüksektir.

Daha önce biri tarafından yapılmış olan bir oyunun yamasının gelme ihtimali düşüktür.
İstekte bulunmadan önce kontrol etmeyi unutmayınız.

İstekte bulunduğunuz oyunlar yama oluşturulmaya musait ise ilgilenmeye çalışacağım.

Oluşturulan Yamalar:
-
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

-
The Walking Dead: Season One (Hazırlanıyor)
-

Bully AE (Hazırlanıyor)

herkese keyifli oyunlar...​
Kral LÜTFEN AMA LÜTFEN THE WALKİNG DEAD SEOASON TWO BİDE 3 ÜDE HAZİRLAMİSİN YA AYNI 1 DEKİNİ YAPTİGİN GİBİ YENİ NESİL CİHAZLARA YÜKLENSİN YENİ SÜRÜM OLAN YANİ ESKİ SÜRÜMLER YUKLENMİYOR

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Kral LÜTFEN AMA LÜTFEN THE WALKİNG DEAD SEOASON TWO BİDE 3 ÜDE HAZİRLAMİSİN YA AYNI 1 DEKİNİ YAPTİGİN GİBİ YENİ NESİL CİHAZLARA YÜKLENSİN YENİ SÜRÜM OLAN YANİ ESKİ SÜRÜMLER YUKLENMİYOR
Sezon üç zaten yeni cihazlara yükleniyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

The wolf among us çevirirseniz baya güzel olur
Evet aynen the wolf among us gelse müthiş olur
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada oyundan atıyorsa ilk önce obb'yi android obb içine at sonra apk'yı kur oyuna gir menüye falan gir çık oyundan sonra telltale dosyasını ana dizine kopyala ve son olarak data dosyasının içindeki files'ı android oyunun data klasörüne kopyala

Son düzenleme: