Kalın Kasa Hdd li makinam açilmiyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde ergu27 tarafından oluşturulan Kalın Kasa Hdd li makinam açilmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,886 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Kalın Kasa Hdd li makinam açilmiyor
Konbuyu başlatan ergu27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yasco

ergu27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2008
29
0
1
Arkadaşlar merhaba;

Kalın kasa 80 gb hdd li direk açılır sistem ps2 var bende gayet normal uzun süredir kullanıyordum ama şimdi hdd yerine browser ekranını açıyor yani (browser ve system configuration) yazan yeri geliyor hdd saglam başka makinede denedim acaba sorun ne olabilir yardimci olursanız sevinirim.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,430
113
44
Siteye Git
Makineyi :tri: ve :yuv: tuşlarına basılı tutarak aç karşına chip ayarları gelecektir oradan BOOT ayarını dev2 olarak yap start tuşu ile kaydet ve resetle

ergu27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2008
29
0
1
tuna denedim ama ekranda bişeyler oluyor yine browser ekranı geliyor açılmıyor yani ne yapmam gerekli

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
hdd yerinden çıkmış olabilir.network adabtörü sök hdd yi tekrar yerine oturt birde öyle dene...
oda olmazsa hdd de sorun olabilr eğer tuna abinin dediği işlemi yaptıysan chipin sağlamdır...
yada hdd nin içindeki program silinmiş olabilr....​

ergu27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2008
29
0
1
hdd yi başka makinada denedim hdd çalişiyor. sadece chip ayarlarına giremiyorum

ergu27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2008
29
0
1
tşk ederim güvenilir bir satıcıda tanııyorum belki bozulmamiştir ne yapmam gerekli kime baktırabilirim arkadaşlar

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
en yakınında bulunan güveniir bir teknik servise cihazını götürüp göstermen gerekir...​