PS5 PKG Oyun Kingdom Come Deliverance 2 [Mart’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan Kingdom Come Deliverance 2 [Mart’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 236 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Kingdom Come Deliverance 2 [Mart’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bayro1414

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
195
367
63
44

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,051
484
83
40
ben bu kaynak indirmemiştim ama türkçe oyun EUR sürüm, Oyun sadece USB SSD'de çalışıyor dahili M2 SSD üzerindede çalışmıyor bilginize. İnternal SSD üzerinde denemedim muhtemelen ordada çalışmayacaktır.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
195
367
63
44
ben bu kaynak indirmemiştim ama türkçe oyun EUR sürüm, Oyun sadece USB SSD'de çalışıyor dahili M2 SSD üzerindede çalışmıyor bilginize. İnternal SSD üzerinde denemedim muhtemelen ordada çalışmayacaktır.
Bu sürümün bir de exFAT olanı çıkmış. Aslında artık çoğu haricide oynanan oyunların dahili de çalışan sürümü. Fakat kafa karışıklığı olmasın diye linkleri eklemedim. İsteyen olursa dlpsgame’den indirebilirler.