- May 30, 2008
- 507
- 8
- 18
Elimdeki Pro Edit , Redump ve İPSwin gibi programları kullanarak bir kof2003 çalışması yaptım.Bu çalışma kof2003 oyununda hareket konusunda sıkıntı çekenler içindir.Öncelikle HappyAsr tarafından yapılmış Neoragex emulatorunun rom bilgisi ve katsayılarını değiştirdim.Oyunun listede görünmesi için Redump'a özel kof2003 kodlarını girdim.Son olarak ips dosyalarını emu ve rom üzerine yamaladım.
Aynı zamanda PS2 'ye öze gizli karakterlil yamada uygulanmıştır.Emulator listesindeki 5 oyunu silip , sadece kof2003 ekledim.Türkçe çeviri ile vakit kaybetmedim.Çünkü uzun bir zaman alacaktı ve menüler okunması basit olduğu için gerek duymadım.Yaklaşık 3 gün içinde bu projeyi de tamamladık.SNK-Capcom , Kofturkey ve McPSP üyeleri için özel olarak yapılmıştır.
Aynı zamanda PS2 'ye öze gizli karakterlil yamada uygulanmıştır.Emulator listesindeki 5 oyunu silip , sadece kof2003 ekledim.Türkçe çeviri ile vakit kaybetmedim.Çünkü uzun bir zaman alacaktı ve menüler okunması basit olduğu için gerek duymadım.Yaklaşık 3 gün içinde bu projeyi de tamamladık.SNK-Capcom , Kofturkey ve McPSP üyeleri için özel olarak yapılmıştır.