LameCraft v0.9 From S4inex For PSP [MineCraft]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde ChanCheinChoin tarafından oluşturulan LameCraft v0.9 From S4inex For PSP [MineCraft] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,191 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı LameCraft v0.9 From S4inex For PSP [MineCraft]
Konbuyu başlatan ChanCheinChoin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuncay12

ChanCheinChoin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2012
161
9
18
36

Forumda LameCraft'ın başka bir versiyonu var. Bende size bu yeni versiyonu tanıtmak istiyorum. Tabi bu versiyondan daha üst versiyonlarını internette bulabilirsiniz. 'Homebrew Oyun' olduğu için indiren çoğu kişi bir şey ekleyip yeni versiyon diye çıkartabiliyor. Bu yüzden hızına yetişmek imkansız :D Yeni çıkan versiyonların bunun kadar iyi olmadığını duydum. Daha yenileri çıkana kadar en iyisi bu.

Bu versiyonun eski versiyonlardan farkı nedir ?
❤ Dünya şekli ve zemin açısından daha fazla seçeneğe sahiptir.
❤ TNT ve atom bombası eklenmiştir.
❤ Kapı, pencere, basamak gibi bir kaç ufak tefek eklentiler vardır.

( İnek varmı bilmiyorum. Daha rastlamadım. Ama resimlerde mevcut :D )

Nasıl yüklenir?
❤ PSP den GAME klasörünün içine atıyorsunuz. İçinde nasıl yükleneceğini anlatan bir dosya sizi yönlendirecektir.

:indir:
Boyut: 2.3 MB
Link:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Alternatif Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şifre:
Kod:

OYUNDAN GÖRÜNTÜLER​

Video Sadece Örnektir. İndirdiğiniz Versiyonun Videosu Değildir.

Üye Grubumuz

Teşekkür Butonunu Kullanalım