PS4 Türkçe YAMA Mafia Definitive Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Mafia Definitive Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 112,559 kez görüntülenmiş, 1,499 yorum ve 902 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Mafia Definitive Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Batuhan2316

Ergin13

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2019
44
9
8
eline sağlık olsun kardeşim
Eğer önceden kurulu oyunun üzerine kurduysanız hata alabilirsiniz. Konuda bundan bahsetmiştim.

Yama indirme bölümünde, arşivin içine eklemiş olduğum kurulum bölümünde gerekli açıklamaları yaptım :) Eğer yazmış olduğum işlemleri uygularsanız, hata almayacağınızı düşünüyorum.

Son olarak, aynı versiyona sahip olmanız gerekiyor. Ki yamanın hangi versiyon ile uyumlu olduğunu belirttim :)

Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bugün yarın onu da upload edip paylaşacağım inşallah.

Bu arada, yamayı deneyen oldu mu?

Çalıştırabilenler yazarsa sevinirim :)
Hocam selamın aleyküm. Oyun cusa18100 uygun sürüm dediğiniz gibi adını benioku metninden kopyalayıp değiştirdim. Oyunu yükledim 6.72 fix kurdum.yama kurdum güncelleme istedi silip tekrar yaptım yine güncelleme istedi. Tr yamayı kurmayınca çalışıyor kurunca güncelleme istiyor. Update mi bekleyelim hocam. Teşekkür ederim

horkuc

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
84
5
8
Mafia Definitive Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Mafia PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Mafia Remake PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Mafia Definitive Edition PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren APEX ÇEVİRİ ekibine, buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Port konusuna değinecek olursam, arkadaşlar pc yaması normalde konsolda da çalışıyor. Fakat yamayı denediğim zaman ayarlar bölümünde bulunan kontrolcü düzeninde (pc yaması olduğu için) tuş bölümü A tuşu, X tuşu, Y tuşu, B tuşu olarak gözüküyordu. Tuş bölümünün bulunduğu dosyayı tespit edip bu tuş kısmını düzenledim ve ekstra olarak PS4 dosyasında bulunan metinleri de pc dosyasına port ettim. Bu arada, sorunlu dediğim dosyada 85 satır vardı. Port işlemi yarım saat bile sürmedi. Yani demem o ki, bu yama için fazla uğraşmadım. Sadece eksiklikleri gidermiş oldum. Font dosyasını da ps4 olarak adlandırdım, o da çalıştı. İstesem komple port ettim de diyebilirdim yani. Beni, bizi bilen biliyor zaten. Neyse, sözü fazla uzatmak istemiyorum. Son olarak, arşivin içinde yama ile uyumlu oyun linkini bulabilirsiniz. Yamayı indireceğiniz not defteri bölümünde yazılan açıklamayı ve kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okumayı unutmayınız. Bu önemli açıklamayı ayrıca oyunu indireceğiniz bölüme de ekledim. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Tool için ekey'e, delutto'ya ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA

Mafia suç efsanesinin birinci bölümü - 1930’lar, Lost Heaven, IL
Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri'ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.

Bir Mafya Filmi Oynatın:
Bir Yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayın ve Mafya camiası rütbelerinde yükselin.

Lost Heaven, IL:
1930'ların şehir manzarası göze, kulağa hitap eden ve etkileşimde bulunabileceğiniz savaşlar arası mimari, otomobil ve kültür öğeleriyle dolu bir şekilde yeniden oluşturuldu.

Yenilenen Klasik:
Genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Bu, hatırladığınız ve çok daha fazlasını içeren Mafia.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.

TÜRKÇE YAMA CUSA18100 SÜRÜMÜ İLE UYUMLUDUR

BİLGİLENDİRME
Update dosyasını indirmeyiniz. Sabırsız olan arkadaşlarımız için normal bir yama paylaştım. ;) Önce oyunu, ardından da yamayı kurunuz. Update dosyasına dahil edilmiş yama 1, 2 güne paylaşılacaktır. Bu arada, bug mug bir tarafa, update dosyasında en çok hoşuma giden şey siyah beyaz modun eklenmesi olmuş. Paylaştığım tanıtım videosu da siyah beyaz bu arada ;)

Update dosyasına dahil edilmiş yamayı paylaştığım zaman direkt olarak mevcut yamanın üzerine kurabilirsiniz. Eğer güncelleme uyarısı gelirse (normal yama da buna dahil), oyunu komple silip yeniden kurmanız gerekecek.

Mafia 2 için de yama hazırlanacaktır. Siz sormadan yazayım dedim.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

APEX ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
EKEY
DELUTTO

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

TANITIM VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,334
56,862
113
Hocam selamın aleyküm. Oyun cusa18100 uygun sürüm dediğiniz gibi adını benioku metninden kopyalayıp değiştirdim. Oyunu yükledim 6.72 fix kurdum.yama kurdum güncelleme istedi silip tekrar yaptım yine güncelleme istedi. Tr yamayı kurmayınca çalışıyor kurunca güncelleme istiyor. Update mi bekleyelim hocam. Teşekkür ederim
Yalnız, ana oyunu kurduktan sonra, yamayı kuracaksınız. Yama kurulduktan sonra da oyunu çalıştıracaksınız. Fix falan kurmayacaksınız yani. Sadece oyun ve yama olacak. Mesela ben, ana oyun üzerine update dosyasını kurdum. Daha sonra yamayı kurup oyunu çalıştırayım dedim, fakat oyun güncelleme uyarısı verdi.

Ek olarak, PS4 menüsünde bulunan ayarlar / depolama / kayıtlı veriler bölümüne girin ve oyuna ait bir kayıtlı veri varsa silin.

Oyunu silin. Önce oyunu, ardından da yamayı kurunuz. :) Sonucu da belirtirseniz sevinirim :)

Update dosyasına gömülmüş yama da gelecek. Bugün yarın upload işlemlerine başlayacağım.

mthnkrkt

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2020
28
3
3

Mafia Definitive Edition PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren APEX ÇEVİRİ ekibine, buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Port konusuna değinecek olursam, arkadaşlar pc yaması normalde konsolda da çalışıyor. Fakat yamayı denediğim zaman ayarlar bölümünde bulunan kontrolcü düzeninde (pc yaması olduğu için) tuş bölümü A tuşu, X tuşu, Y tuşu, B tuşu olarak gözüküyordu. Tuş bölümünün bulunduğu dosyayı tespit edip bu tuş kısmını düzenledim ve ekstra olarak PS4 dosyasında bulunan metinleri de pc dosyasına port ettim. Bu arada, sorunlu dediğim dosyada 85 satır vardı. Port işlemi yarım saat bile sürmedi. Yani demem o ki, bu yama için fazla uğraşmadım. Sadece eksiklikleri gidermiş oldum. Font dosyasını da ps4 olarak adlandırdım, o da çalıştı. İstesem komple port ettim de diyebilirdim yani. Beni, bizi bilen biliyor zaten. Neyse, sözü fazla uzatmak istemiyorum. Son olarak, arşivin içinde yama ile uyumlu oyun linkini bulabilirsiniz. Yamayı indireceğiniz not defteri bölümünde yazılan açıklamayı ve kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okumayı unutmayınız. Bu önemli açıklamayı ayrıca oyunu indireceğiniz bölüme de ekledim. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Tool için ekey'e, delutto'ya ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA

Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri'ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.

Bir Mafya Filmi Oynatın:
Bir Yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayın ve Mafya camiası rütbelerinde yükselin.

Lost Heaven, IL:
1930'ların şehir manzarası göze, kulağa hitap eden ve etkileşimde bulunabileceğiniz savaşlar arası mimari, otomobil ve kültür öğeleriyle dolu bir şekilde yeniden oluşturuldu.

Yenilenen Klasik:
Genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Bu, hatırladığınız ve çok daha fazlasını içeren Mafia.

NOT

BİLGİLENDİRME
Update dosyasını indirmeyiniz. Sabırsız olan arkadaşlarımız için normal bir yama paylaştım. ;) Önce oyunu, ardından da yamayı kurunuz. Update dosyasına dahil edilmiş yama 1, 2 güne paylaşılacaktır. Bu arada, bug mug bir tarafa, update dosyasında en çok hoşuma giden şey siyah beyaz modun eklenmesi olmuş. Paylaştığım tanıtım videosu da siyah beyaz bu arada ;)

Update dosyasına dahil edilmiş yamayı paylaştığım zaman direkt olarak mevcut yamanın üzerine kurabilirsiniz. Eğer güncelleme uyarısı gelirse (normal yama da buna dahil), oyunu komple silip yeniden kurmanız gerekecek.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

APEX ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
EKEY
DELUTTO

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

TANITIM VİDEOSU

[Gizli içerik]
harika

Enischte

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2020
27
3
8

OYUN HAKKINDA

Bir Mafya Filmi Oynatın:

Lost Heaven, IL:

Yenilenen Klasik:

NOT

BİLGİLENDİRME

TÜRKÇE ÇEVİRİ

APEX ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
EKEY
DELUTTO

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

TANITIM VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler