PS5 Klasör Oyun MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,508 kez görüntülenmiş, 248 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aksu01

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
220
61
28
FFPFSC çıkmadan evvel oyunları önceden indirmiştim o nedenle FFPFSC’ye kendim çeviriyorum. Ama yeni indireceğim oyun eğer FFPFSC ise bu formatı indirmek önceliğim olur.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sorunuza cevap verilmemiş. Yine konu FFPFSC ye geliyor. Bu formatı deneyin. Şöyle de birşey var PS5 i satarken muhtemelen M2 yi vermezsiniz ve bunu kutu alıp harici olarak kullanırsınız. Her halükarda bir kutu almanız gerekir. Eğer oynayacağınız oyun dahili&m2 SSD de çalışmazsa harici olarak kullanırsınız sorununuzda çözülmüş olur.
Cevaplar için çok teşekkürler çok yardımı oldu. Ffpfsc çevirme için bir rehber var mı acaba forumda. Aradım ama göremedim.

Jstar

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2026
34
15
8
mctuna @mctuna Castellanos @Castellanos Merhabalar. Rica etsem dahili de çalışanlara şu oyunları ekleyebilir miyiz?

Stellar Blade, Code Violet

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
220
61
28
Aslında bir çalışmayanlar listesi de olsa fena olmaz.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
417
98
28
arkadaşlar. başka mesaja da yazdım bu mesajı. daha sonra buranın daha uygun olduğunu düşünerek buraya tekrar yazıyorum.
ps5 oyununu pkg ya çevirmeye çalışanlar öncelikle harici ssd isteyen oyunları çevirsinler.
pkg olunca dahili hafızaya yükleniyor mu onu görelim...