PS5 PKG Oyun MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,647 kez görüntülenmiş, 202 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SachinMadusanka

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
360
709
93
mctuna @mctuna tekken 8 açılışı falan hızlı mı bir problem var mı?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,581
57,202
113
44
Siteye Git
Bende böyle bir liste arıyordum çok iyi oldu teşekkürler ps5 dahilisindeki sdd tabiki çok daha hızlı olacaktır peki son sürüm kstuff ve itemzflow ile direk itemzflow üzerinden dahiliye kopyalayarak oyunlar çalışıyor mu?
Evet direkt itemzflow üzerinden dahili hdd'ye kopyaladım ve çalışan oyunları listeledim.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
898
437
63
Çoğu oyun çalışıyor acaba cihaza takılan m2 sdd de çalışıyor mu denediniz mi?

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,035
50,661
113
Bu konuyu açman çok iyi olmuş abim🥰

Eline sağlık ☺

Dahilide benim de önceden çalıştırdığım oyunlar;

Atomic Heart
Mortal Kombat 1
Crime Boss: Rockay City
Jumanji
RoboCop
Ghostrunner 2
Werewolf
Resident Evil 2 Remake
Resident Evil 3 Remake
Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 7 Gold Edition
Resident Evil Village
Kena Bridge of Spirits
Biomutant
Goat Simulator 3
GTA Vice City
GTA 3
GTA San Andreas
Immortals of Aveum

🤣

MuZZooZZii

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
43
7
8
bende merak ettim ps5 dahili 4 tb m2 nwme ssd aldım. lexar marka gen.4 itemzflow dan oraya kopyaladığımızda oyunları çalışırmı çalıştıran oldumu

MuZZooZZii

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
43
7
8
inşallah öğrenirim denerim bu konuda benimde katkım olmuş olur.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kimse bilmiyor deneyen yok. Sen denersen bizi memnun edersin.
vallahi dostum şöyle söyleyeyim ben ps5 ilk çıktığında aldım öylece kutuda duruyordu 4 gün önce tv ye bağladım versiyonunu öğrenmek için 4.50 olduğunu gördüm ondan sonra video izlemeye başladım nasıl kırılır nasıl oyun yüklenir nedir ne değildir. anlamaya çalışıyorum bilgi topluyorum yani anlayacağın kırmak istiyorum malum oyunlar çok pahalı inan nasıl kırılıyor onu dahi bilmiyordum. o yüzden deneyen olmuşmudur diye yazdım yorum olarak ben bu konularda inan acayip acemiyim :) görsen şaşırırsın

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,787
5,478
113
bende merak ettim ps5 dahili 4 tb m2 nwme ssd aldım. lexar marka gen.4 itemzflow dan oraya kopyaladığımızda oyunları çalışırmı çalıştıran oldumu
Aga PlayStation 5 kırık versiyon kullanalı cok oldu şimdi hangi oyunda hata verdi hatırlamıyorum bide o zamanlar 4.50 versiyon digital makinem vardı
1 yada 2 oyunda m2ssd de calısmadı ama yüzde 90 hatta 95 deyim sana oyun dahilide calısıyorsa m2ssd de de calısıyor.

Şimdiki cihazım 9.60 daha denk gelmedim dahilide calısıp m2ssd de calısmayan oyuna

2 lık m2ssd var bende bide 2 lık harici ssd aldık bakacuğuk :)