- Ağu 13, 2024
- 154
- 16
- 18
teşekkürlerMonkey King: Hero is Back PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
![]()
![]()
Monkey King: Hero is Back PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren Gökhan Kocaman arkadaşımıza buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yamada herhangi bir düzenleme yapılmamıştır. Eğer yama ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşarsanız, ki yaşayacağınızı sanmıyorum, çünkü 1 saate yakın oynadım ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ama sorun çıkarsa yamayı port ederiz, sıkıntı değilDüzeltme yaptığım/yaptığımız yamalara (örnek olarak; 1, 10 satır dahi olsa) zaten adımızı yazıyoruz. Port kısmına çevirmen arkadaşımızın ismi yazılmıştır.
Yama ile uyumlu olan oyun linkini hem konuda, hem de arşivin içinde bulabilirsiniz. Son olarak, türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz
Oyunu paylaşan@hako 'ya, tool için swuforce'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.
OYUN HAKKINDA
Batıya Yolculuk konulu Çin efsanesinin yeni, daha önce hiç görülmemiş bir bölümü başlamak üzere! 2015 yılında çıkan ve Çin'de gişe hasılatı rekorları kıran CG animasyon filmi MONKEY KING: HERO IS BACK'i temel alan bu adaptasyon, 500 yıllık esaretten yeni kurtulan Great Sage Sun Wukong ile Monkey King'e hayranlık duyan genç bir çocuk olan Liuer'i onları birbirine yaklaştıran bir yolculukta bir araya getiriyor. Orijinal filmde gösterilmeyen yeni bölümleri içeren bu oyun epik, destansı Çin mitolojisini, keyif verici ve yürek hoplatan aksiyon-macera için gösterişli ve eğlenceli kung fu aksiyonu ile bir araya getiriyor!
NOT
Türkçe yama, 6.72 ve üzeri versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Oyunu buradan da indirebilirsiniz.
![]()
TÜRKÇE ÇEVİRİ
GÖKHAN KOCAMAN
PS4 TOOL
SWUFORCE
PS4 PORT VE DÜZENLEME
GÖKHAN KOCAMAN
OYNANIŞ VİDEOSU
[Gizli içerik]