PS5 PKG Oyun Mortal Kombat 1 pkg

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Mortal Kombat 1 pkg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 878 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Mortal Kombat 1 pkg
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan odesa06

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
126
22
18
Sonucu konuya yazarsan sevinirim.En azından kasma olmamasını umut ediyoruz bu yeni format ile
Hocam ben kurdum oyunu. Dlc karakterlerinde yenilerde pkg olarak yüklendi ama oyuna girince seçmiyor ve store a yönlendiriyor. Çözümü biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim. Bunun harici oyun gayet güzel akıyor, klasörlü formatta ki gibi menüde hafif kasma yaşamadım ben.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,364
2,711
113
Hocam ben kurdum oyunu. Dlc karakterlerinde yenilerde pkg olarak yüklendi ama oyuna girince seçmiyor ve store a yönlendiriyor. Çözümü biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim. Bunun harici oyun gayet güzel akıyor, klasörlü formatta ki gibi menüde hafif kasma yaşamadım ben.
Birde bunu kur sana zahmet ve sonucu yazarsın
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
126
22
18
Birde bunu kur sana zahmet ve sonucu yazarsın
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Hocam komple oyunu silip verdiğiniz linkten tekrar kurdum dlcleri ama sonuç aynı maalesef. Server bağlantısı istiyor. Acaba Forza oyunu için dediğiniz fake psn mi gerekiyor ? Forzayıda indiriyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bir rehber açarsanız veya yönlendirirseniz çok sevinirim.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,364
2,711
113
Hocam komple oyunu silip verdiğiniz linkten tekrar kurdum dlcleri ama sonuç aynı maalesef. Server bağlantısı istiyor. Acaba Forza oyunu için dediğiniz fake psn mi gerekiyor ? Forzayıda indiriyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bir rehber açarsanız veya yönlendirirseniz çok sevinirim.
Benimde o konuda hiç bilgim yok ama buradan yardımcı olacak çok.Eminim dönüş yaparlar takipte kalın