Mortal Kombat by bWWd

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde OpenBor Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Mortal Kombat by bWWd başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,156 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı OpenBor Emulatör
Konu Başlığı Mortal Kombat by bWWd
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Thief Prince

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
ms dostan nedır nasıl olcak wersıyonum gıdermı duzeltelım su ısı beylerr yokmu kımse

tuna kartta bısey kalmadı zaten gıttı hersey

bana msmden yardım edermısın tief_prence @hotmail.com

ordamısın tuna

arkadslar yokmu kımse ya ms dostan nedır pspmdenmı atım formatı neden yardım etmıyosunuzz

yaa beyler bakın bu oyun yuzunden herseyım gıttı barı duzeltın su ısı beklıyom yarım saatır pc basında ne yapcagımı soyleyın wersıyonum gıtmesınde beklıyom beyler

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,625
113
44
Siteye Git
tief_prence dostum,oyunun senin hafıza kartındaki herşeyi silmesi çok ilginç belki senin kartından kaynaklanan bir sorun vardı bilemem,ama şunu söylemeliyimki hiç bir oyun psp hafıza kartını ve versionunu bozmaz,ikincisi psp system setting bölümüne gir oradan kartını formatla kartın düzelir psp versionuna bir şey olmaz eğer olur isede psp'ni bana yolla ben yapayım istanbulda isen çarşamba günü olan buluşmaya gel oradada yaparım

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
tuna tamm hallettım ama dun kızdım bıraz haberın olsun cok emegım wardı memerının ıcınde bıde msjlara cewap gecıkınce olan oldu wersıyona we kernelıme bısey olmasında gerısı kolay sımdıden sana we tum foruma hayırlı bayramlar