PS4 Türkçe YAMA NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 835 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sezar061

msgday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2014
121
23
18
sizler varsa cansınız bu oyunun pc ye türkçe yaması çıktı ps4 e ne zaman gelir diye bekiyordum eline emeğine yüreğine sağlık ne kadar teşekür etsem az
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam önce oyunu indirdim rar şifresi nedir acaba?

Son düzenleme:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
315
923
93
sizler varsa cansınız bu oyunun pc ye türkçe yaması çıktı ps4 e ne zaman gelir diye bekiyordum eline emeğine yüreğine sağlık ne kadar teşekür etsem az
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam önce oyunu indirdim rar şifresi nedir acaba?
Rica ederim, teşekkürler güzel yorumun için. AnaOyun rar şifre DLPSGAME.COM . İyi oyunlar dilerim.

Jedvek

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2022
42
4
8
NieR Automata Game of The YoRHa Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar 👋

Uzun süredir bu oyuna tr yama yapılsın istiyordum. Defalarca başlayıp bıraktım çünkü dil dosyaları onlarca parça ve her yerde.

Pc yaması ile denedim ama ps4 ile uyumsuz, ya oyun çöküyor yada dil sorunu oluyor. Yine de pc yamaları dil konumları için referans oldu.
Çok yerde dil dosyası konumu olduğu için ne kadarı çevrildi bende bilmiyorum. Ben 30 dk kadar oynadım sorun yoktu.

Aylardır ara ara uğraşıyordum çok şükür sonuca ulaştım fakat ---
→ Sonuna kadar oynayıp test etme imkanım şu anda olmadığı için ve 1 - 2 sene daha bekletmemek için paylaşıyorum.

**** Bazı yerler japonca dan çevrildi. Çeviride pc yamalarından referans alınan yerler olsa da çoğunluğu translate, bazı yerleri manuel ****

Umarım sorunsuz ve sonuna kadar olmuştur.

Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ps4 için :)

Kurulum -- Ana oyun + Update + Dlc

Ana oyun linkleri (Rar Şifre DLPSGAME.COM)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Dlc linkleri

Update 1.06 (5.05+) + Yama linki

[Gizli içerik]
Teşşekürler

SonerP

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2021
150
26
28
Teşekkürler. Çok uzun süredir denemek istediğim bir seri (belki birkaç aya zaman bulursam oynarım diye ps4 e atacağım)

second son

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2025
43
2
8

Selam arkadaşlar 👋

Uzun süredir bu oyuna tr yama yapılsın istiyordum. Defalarca başlayıp bıraktım çünkü dil dosyaları onlarca parça ve her yerde.

Pc yaması ile denedim ama ps4 ile uyumsuz, ya oyun çöküyor yada dil sorunu oluyor. Yine de pc yamaları dil konumları için referans oldu.
Çok yerde dil dosyası konumu olduğu için ne kadarı çevrildi bende bilmiyorum. Ben 30 dk kadar oynadım sorun yoktu.

Aylardır ara ara uğraşıyordum çok şükür sonuca ulaştım fakat ---
→ Sonuna kadar oynayıp test etme imkanım şu anda olmadığı için ve 1 - 2 sene daha bekletmemek için paylaşıyorum.

**** Bazı yerler japonca dan çevrildi. Çeviride pc yamalarından referans alınan yerler olsa da çoğunluğu translate, bazı yerleri manuel ****

Umarım sorunsuz ve sonuna kadar olmuştur.

Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ps4 için :)

Kurulum -- Ana oyun + Update + Dlc

Ana oyun linkleri (Rar Şifre DLPSGAME.COM)

Dlc linkleri

Update 1.06 (5.05+) + Yama linki

[Gizli içerik]
teşekkür ederim pcden sadece ilk sonu oynamıştım. ps4ten tüm sonları tek tek oynamak farz oldu