PS5 PKG Oyun Ninja Gaiden 2 Black [Nisan’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan Ninja Gaiden 2 Black [Nisan’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 141 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Ninja Gaiden 2 Black [Nisan’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Jailbreak

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
200
396
63
44

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,921
1,777
113
Remake olduğu için hertürlü oynanır. Seri olarak ps3te bitirdiğim sağlam aksiyonu olan kılıç ve ninja severlerin kaçırmaması gereken oyun.Serideki en iyi olan bölümde 2 bana göre.

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
460
261
63
42
Castellanos @Castellanos Türkçe Yama çıkar heralde buna Avrupa versiyonun da resmi tr desteği var.bu yayınlanan amerikan versiyonu

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,721
47,611
113
Castellanos @Castellanos Türkçe Yama çıkar heralde buna Avrupa versiyonun da resmi tr desteği var.bu yayınlanan amerikan versiyonu
Resmi tr desteğinin olduğunu hiç bilmiyordum, çünkü oynanış videosunu bile izlemedim.

Sonuç olarak, bakılır buna da abim. Ama şu an benim elim dolu. Bakan arkadaşlar çıkmazsa, çıkarırız sıkıntı yok :)