NitePR [Kurulum+Kodlar+Görüntü] Geniş Anlatım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Hileleri ve Cw Cheat kategorisinde gokalpfirat tarafından oluşturulan NitePR [Kurulum+Kodlar+Görüntü] Geniş Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,799 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Hileleri ve Cw Cheat
Konu Başlığı NitePR [Kurulum+Kodlar+Görüntü] Geniş Anlatım
Konbuyu başlatan gokalpfirat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yunusbaligi

The Dark

Icon Sting
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2010
153
5
18
yha indirdim psp mı bozdu format atmak zorunda kaldım 15 oyun vardı

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Ben bütün hile programlarını kullandım engin bilgilerimi burada paylaşıcam:p
Ayrica cwcheats güzel ama kodları az ama nitepr da kod çeşidi fazla ve cwcheats de bazen hatalar oluyor aslinda nitepr dada oluyor ama daypr gibi şeylerde olmuyor.
Cwcheat için az kod var deme bence. Hayal edemeyeceğin kadar çok kodu var, tabi biraz hayal gücü lazım. Pspmin versiyonunu orjinal yapmadan önce kendi kodlarımı yapıyordum.

Bu arada bir süre Nitepr kullandım ama hiç bir işe yaramadı, hangi hileyi denediysem nafile.

flamex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2010
1
0
1
70
Merhaba ben bu hileyi indirdim ama yapamadım sorun nerededir sizce versiyonum 6.39 pro-b6 plunginslerde cıkmıyor

millerboy2002

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2011
5
0
1
42
selam psp 3004 ve 6.35 proa sürümü kullanıyorum ve bu konuda hiçbir bilgim yok lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim cwcheat nasıl yüklenir, hile kodları nasıl atılır ne hileler nasıl çalıştırılır mümkünse yardımcı olursanız sevinirim 3004 de recovery menusude yok bu nasıl cıkacak, admin yada mod arkadaşlar lutfen yardımcı olursanız cok sevinirim:sm:

yunusbaligi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 28, 2011
3
0
1
Ben Syphon Filter Logan's Shadow'da hile yapmak istiyorum hile kodları buldum internetten onları nitePR'de nasıl aktif ederim ?

# Sınırsız sağlık
0xFFFFFFFF 0x0061A944
0x0000001C 0x447A0000