PS5 Yardım Onionhen elf elinde olan var mı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan Onionhen elf elinde olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Onionhen elf elinde olan var mı
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gserhygrtht

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
401
658
93
Arkadaşlar merhaba onionhen programı kapatıldı Sanırım onionhen ilk sürümü v 0.0.8 eski sürümleri elinde olan var mı varsa paylaşabilirmisiniz

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
142
18
18
46
Arkadaşlar merhaba onionhen programı kapatıldı Sanırım onionhen ilk sürümü v 0.0.8 eski sürümleri elinde olan var mı varsa paylaşabilirmisiniz
Son versiyon var cok problem yaratiyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
240
64
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Araştırıp buldum internetten youtube yayıcıların altındaki linklerde vardı