Online Oyun Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde uçma tarafından oluşturulan Online Oyun Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,534 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Online Oyun Rehberi
Konbuyu başlatan uçma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan phoenixugur

uçma

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2009
9
0
1
37
Merhaba :)

Ben PSP'de ONLİNE oyun oynamak istiyorum ancak yapamıyorum :(((,

Lütfen Resilii bir anlatım yaparak açıklama yapınızz ..

Lütfennnnn :(((

Yardımlarınızı bekliyorum ....

ChanCheinChoin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2012
161
9
18
36
Bilgisayarında ki WOW, Knight Online, Silkroad, Metin2 gibi oyunları oynayabilirsin :D
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

phoenixugur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2010
94
0
6
37
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu ayarları yap sonra x-link kai üzerinden online oynayabilirsin tüm oyunları fakat fazla oyuncu yok akşam saat 9 10 gibi 500 600 oyuncu oluyor onlarında çoğu japon. online oynadıkları tek oyun monster hunter 3rd. diğer oyunlarda online oynanılabilir ama oynayanı olmadığı için tek kalırsın gene