Paks klasörüne oyun eklemelisin dostum o yüzden o hatayı alıyorsun
elgado Kayıtlı Üye ADMİN Moderatör FORUMSAHİBİ Kayıtlı Üyemiz May 11, 2008 556 2 18 Siteye Git Eyl 1, 2011 #21 Paks klasörüne oyun eklemelisin dostum o yüzden o hatayı alıyorsun
kerimci Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 28, 2011 3 1 3 42 Eyl 1, 2011 #22 elgado' Alıntı: Paks klasörüne oyun eklemelisin dostum o yüzden o hatayı alıyorsun Genişletmek için tıkla ... bir hatada indirdiğim oyunlarda çıkıyor winrar hata veriyor formda okuduğum kadarıyla rardan çıkarılması gerekiyor
elgado' Alıntı: Paks klasörüne oyun eklemelisin dostum o yüzden o hatayı alıyorsun Genişletmek için tıkla ... bir hatada indirdiğim oyunlarda çıkıyor winrar hata veriyor formda okuduğum kadarıyla rardan çıkarılması gerekiyor
elgado Kayıtlı Üye ADMİN Moderatör FORUMSAHİBİ Kayıtlı Üyemiz May 11, 2008 556 2 18 Siteye Git Eyl 1, 2011 #23 Winrar hata veriyor ise dosya eksik inmiş olabilir yeniden indirip denermisin oyunu
kerimci Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 28, 2011 3 1 3 42 Eyl 1, 2011 #24 elgado' Alıntı: Winrar hata veriyor ise dosya eksik inmiş olabilir yeniden indirip denermisin oyunu Genişletmek için tıkla ... sağol dostum sayende çözdüm, bir tek sorun kaldı oda metal sulug oyun başlıyor ekran görüntüsü yok inşallah bunuda çözeriz... Bump: Bump: metal sulug oyun başlıyor ekran görüntüsü yok bunu nasıl çalıştırabiliriz yardımcı olurmusunuz saygılarımla...
elgado' Alıntı: Winrar hata veriyor ise dosya eksik inmiş olabilir yeniden indirip denermisin oyunu Genişletmek için tıkla ... sağol dostum sayende çözdüm, bir tek sorun kaldı oda metal sulug oyun başlıyor ekran görüntüsü yok inşallah bunuda çözeriz... Bump: Bump: metal sulug oyun başlıyor ekran görüntüsü yok bunu nasıl çalıştırabiliriz yardımcı olurmusunuz saygılarımla...
naco Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ağu 5, 2010 2 0 1 47 Ara 28, 2011 #26 çok yakında benimde openbor oyunum çıkacak.Şuan yapım aşamasındayım.