OpenBor Red Cyclone Zangief (Street Fighter Origins) Psp 3000 - Ta88v3

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde OpenBor Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan OpenBor Red Cyclone Zangief (Street Fighter Origins) Psp 3000 - Ta88v3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,892 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı OpenBor Emulatör
Konu Başlığı OpenBor Red Cyclone Zangief (Street Fighter Origins) Psp 3000 - Ta88v3
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan clubskate

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,517
56,386
113
44
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İşte Zangief'in intikamı :D

Bu güzel oyunu yapan Ericard arkadaşımıza teşekkür ederiz,oyunu Hen ile psp 3000 ve Ta88v3 anakartlı psp'lerinizde sorunsuzca oynayabilirsiniz

Kurulum
Linkten hazır dosyayı indirin rar'dan çıkartın PSP/GAME klasörüne atın menüden çalıştırın

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Dosya Şifresi:

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
vay benim adamın zangiefin openboru çıkmış yaşa tuna bende ne ekliyeceksin diye merak ediyordum.Yapımcı Ericard Arkadaş İnşallah Enemis Yada Boss lara ayı koymuştur cinsi farketmez ayı olsunda görek artık şu zangiefin ayıyla nasıl güreştigini, hep resimlerde sözde kalıyor ayı güreşçiligi kıllanmaya başladım valla yoksa bizim zangief tırtmı nedir?

YaZaRuS

Baba_1
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
52
Diğer PSP'lerde (kırık) çalışır sanırsam.. Hemen indirenzi!

clubskate

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2009
37
0
6
saol süpersin mctuna benim versyonum ChickHEN R2 Vede çalışıyor...