Oyun kapak tasarımları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Tema kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Oyun kapak tasarımları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,656 kez görüntülenmiş, 114 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Tema
Konu Başlığı Oyun kapak tasarımları
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,417
2,909
113
Abi indika oyunu iyi. Kesinlikle şans vermelisin. Yalnız ilk bölüm seni biraz sıkabilir ama ondan sonraki bölümler çok güzel.
Kesinlikle tavsiyene uyacam ps5 sahibi degilken merak ettiğim ve oynayamayacağım için üzüldüğüm oyundu.Şükür ps5 aldiktan sonra resmen yardirdim😂Souls sever olduğum icin wukongu 2 kere bitirmeden bırakmam.Insallah bu arada Silent Hill F çıkmaz yoksa uykusuz her gece🙃🙃

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,073
58,223
113
Kesinlikle tavsiyene uyacam ps5 sahibi degilken merak ettiğim ve oynayamayacağım için üzüldüğüm oyundu.Şükür ps5 aldiktan sonra resmen yardirdim😂Souls sever olduğum icin wukongu 2 kere bitirmeden bırakmam.Insallah bu arada Silent Hill F çıkmaz yoksa uykusuz her gece🙃🙃
F'i sevmedim abim ben :) Genelde oyunlar çıkınca bi 20 dk falan izlerim, tamizlersem oynama hevesim kaçar ama bunu dediğim gibi 20 dk izledim, beğenmedim. :D

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,417
2,909
113
F'i sevmedim abim ben :) Genelde oyunlar çıkınca bi 20 dk falan izlerim, tamizlersem oynama hevesim kaçar ama bunu dediğim gibi 20 dk izledim, beğenmedim. :D
Aynı şeyi arkadaşım söyledi bir sonraki mesajında oyun harika oldu dedi.Benide bir heyecan sardı haliyle sonucta Silent Hill bu.Benim hâlâ umudum var🙂