Oyun kapak tasarımları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Tema kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Oyun kapak tasarımları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,780 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Tema
Konu Başlığı Oyun kapak tasarımları
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,652
47,376
113
Hatirlarsan ilk defa the room'da zombi tarzı düşmanlar gelmişti bunları sanırım tamamen yok etmek için yakıyorduk. Yapay kanka benim soylediklerimden sıkıldığını anlayınca daha fazla yormadım onu😂
Daha ne kadar yoracan abim :D YZ'nin pestilini çıkarmışsın :)

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,915
1,772
113
Ben daha indirmedim bile 😁
O sokaklardan o apartmanlardan kendini mahrum etme
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Kaldığımız yerden devam.Selam yapay zeka kanks 😂
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
195
43
Uzayda
Şu Şimdi Türkçe yazısını bir türlü sevemedim. Kutu oyun koleksiyonu yaparken de Uncharted vb. oyunlarda vardı bu, bu damganın olmaması için oyunu hem Only On versiyonunu alırdım hemde Türkçesini, orijinal kapak tasarımı ile koleksiyonlardım. Bazı oyunlarda çok zorlanırdım bulmakta. :)

Neden sevmediğime gelirsek, hem bayrağımızı kapatıyor yazı hemde özensinsiz bir tasarım gibi geliyor gözüme. Koskoca Sony, yapamadın mı şöyle göze hitap edecek sırtarmayacak bir tasarım. En azından bayrağı kapatmadan yuvarlağın etrafında yazsaydı Şimdi Türkçe diye. :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,652
47,376
113
Şu Şimdi Türkçe yazısını bir türlü sevemedim. Kutu oyun koleksiyonu yaparken de Uncharted vb. oyunlarda vardı bu, bu damganın olmaması için oyunu hem Only On versiyonunu alırdım hemde Türkçesini, orijinal kapak tasarımı ile koleksiyonlardım. Bazı oyunlarda çok zorlanırdım bulmakta. :)

Neden sevmediğime gelirsek, hem bayrağımızı kapatıyor yazı hemde özensinsiz bir tasarım gibi geliyor gözüme. Koskoca Sony, yapamadın mı şöyle göze hitap edecek sırtarmayacak bir tasarım. En azından bayrağı kapatmadan yuvarlağın etrafında yazsaydı Şimdi Türkçe diye. :)
Aslında doğru söylüyorsun, ben yeni kapakları öyle yapıyordum, Türkçe Altyazılı diye ama sağ olsun gene kafamı karıştıran abiler oldu, gene ekledim, ama artık kaldıracağım yeni kapaklarda.☺