Oyun kapak tasarımları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Tema kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Oyun kapak tasarımları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,780 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Tema
Konu Başlığı Oyun kapak tasarımları
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,915
1,772
113
Eskiler bilir bu animasyonun birde ps1de oyunu vardı.Şimdi bile çok güzel görünen bu oyunu karıncalı oyun isteyen sevgili arkadaşımız Yhanova'ya hediye ediyorum.😁

Ekli dosyalar

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,593
5,142
113
Eskiler bilir bu animasyonun birde ps1de oyunu vardı.Şimdi bile çok güzel görünen bu oyunu karıncalı oyun isteyen sevgili arkadaşımız Yhanova'ya hediye ediyorum.😁
Abi süper tasarım hatta resmini içindeki yazıyı da gördüm

İsim vermek gibi olsun bu ps5 oyunu olan garınca oyunu vardiya onuda unuttu bazı arkadaşlar PlayStation 3 derdine düştüler

Yıl olmuş 2030 adam PlayStation 3 alıyor
Ona bide kayıt makinesi alıyor
Bide kayıt makinesinin kablosu yok diye 500 gb hdd fiyatına gablo alıyor

Anlatacaklarım bu kadar hakim bey 😂🤣

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,652
47,376
113
Abi süper tasarım hatta resmini içindeki yazıyı da gördüm

İsim vermek gibi olsun bu ps5 oyunu olan garınca oyunu vardiya onuda unuttu bazı arkadaşlar PlayStation 3 derdine düştüler

Yıl olmuş 2030 adam PlayStation 3 alıyor
Ona bide kayıt makinesi alıyor
Bide kayıt makinesinin kablosu yok diye 500 gb hdd fiyatına gablo alıyor

Anlatacaklarım bu kadar hakim bey 😂🤣
😂

ivedik8989

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 21, 2026
2
2
3
Mağlumunuz yapay zeka ile işler kolaylaştı. Ama yinede bizim fikirlerimiz ile şekillenen işler çoğunlukta. Forumda çok ilgimi çekmişti bu kapak tasarımları.Sizlerde konu altına dilerseniz paylaşın gülelim, eğlenelim. Tabiki saygı içerisinde. İyi forumlar dostlar bunlar benden
mükemmel.