PS5 Yardım Oyunların uzantısı ne olmalı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde zkryaU tarafından oluşturulan Oyunların uzantısı ne olmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 227 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Oyunların uzantısı ne olmalı
Konbuyu başlatan zkryaU
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

zkryaU

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2026
5
0
1
Arkadaslar kırık ps5 aldim bircok oyun uzantisi var ben bunlari nereye atmaliyim. Ps5te dosya yoneticisini falan calistirabimiyorum. Hangi uzantiyi nereye atacagim?

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
407
192
43
34
Merhaba ps5 oyunları harici ssd de oynamak lazım sorunsuz açılması lazım harici harddisk okuma hizi düşük olduğu için lag yapar ps5 dahilisine atıp oynayacaksan sorun yok oyunları exfat formatlı olanları indirip ps5 in data etaHEN games klasöru açıp oraya kopyalayalim sonra shadowmounterplus elf dosyasını çalıştırdığında oyun oto olarak ana menuye gelir oynarsin klasörlu olan ps5 oyunları dahili kopyalamak sağlıklı değil hatalı kopyalayabilir silmen zor olur exfat formatlı sorunsuz kopyalayabilirsin ps5 explorer uygulamadan.

Ps5 oyunları dlc dosyaları da pkg olur onlarida ps4 pkg oyunu gibi debug settings den kurman gerekir.

Ps4 oyunları da pkg formatinda olur ayarlar debug settings den kurabilirsin başta ana oyunu sorna update sonra dlc kurduğunda sorunsuz açılır.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
373
1,463
93
45
Her oyunda dahili de oynanmıyor. Harici SSD bir şekilde lazım olacak. Kırma işlemini aşağıdaki yöntemle yaparsanız sağlıklı olur. Önceliğiniz de dahilide çalışan oyunlardan olsun. Arkadaşın da bahsettiği konuma oyunları atıp çalıştırın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.