PS3 DLC + YAMA PES 2013 Data Pack 6.00 Original

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde smyleface tarafından oluşturulan PES 2013 Data Pack 6.00 Original başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,866 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı PES 2013 Data Pack 6.00 Original
Konbuyu başlatan smyleface
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan safatugraayilmaz

stevanstuart

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2015
1
0
1
bu web sayfası kullanılamıyor diyo.. indiremiyorum. ps 3 format yedi acil lazım bana bu dosya

malikaltindis

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2015
3
0
1
arkadaslar konu biraz eski yeniden benzer konu acilmasin diye buraya yaziyorum.

multiman yuklu kırık playstation a DLC 6.00 versiyon 1.04 yapmam lazım. Elimde buna uygun yamalar var, ancak multiman yuklu olanlar 1.00 o yüzden000 yeni kadroları güncelleyemiyorum. Veri paketi ve versiyon uymadığı için hata veriyor.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

qweqweqweqqweqweqwe

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2015
4
0
1
bende dosyayı usrdır e atıyorum oyuna giriyorum açılırkenki mavi yükleme işaretinde kalıyor. o dosyayı silince giriyor. yardım

saiddemir

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2015
1
0
1
arkadaşlar iyi günler suan gemideyiz gana da tek eğlencemiz olan ps3 pes2013 ü birisi güncellemeye çalışırken mahvetti şuan hiç datapack gözükmüyor internete bağladık ama güncelleme yapamadık.datapack 6 yı indirirsek oyuncular eski performansına ulaşır mı link açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

rknmanager

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2014
1
0
1
kardeşim selam linki yenileme şansın varı datapack 6 yapmam lazım ama pes2013 artık internetten güncelleme wermiyor