PS3 DLC + YAMA PES 2015 LİSANS YAMASI (Playstation 3)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde onurmix tarafından oluşturulan PES 2015 LİSANS YAMASI (Playstation 3) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,276 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 103 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı PES 2015 LİSANS YAMASI (Playstation 3)
Konbuyu başlatan onurmix
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan paco94

ilayda2002

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2013
176
33
28
birkaç kez denedim fakat olmadı. data packleri yüklemiştim ps3 kapatıp açmıştım belki ondan ama uyumlu değil sanırım blus versiyon nerde hata yaptım bilmiyorumda blus versiyonuda kuruyoum ama olmuyor. sizin nasıl data pack 1 de odu anlamış değilim. çünkü oyunuda kurdan kumuştum. oyun data packsiz ise yarasanız sevinirim. boşa uğraşmayalım . kolay gelsin...

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,580
13,948
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
BLUS31480-[Pro Evolution Soccer 2015]-Sayqho.rar
[HIDE-THANKS]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[/HIDE-THANKS]

Şu dosyayı kullanarak oyunu tamamen blus sürümüne çevirip bir deneyin. Datapack yüklü çalışıyor.

colen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 31, 2009
9
1
3
46
Pes 2015 hazırlamiş olduğum lisansız takımların logolarını isimlerini DÜzenledim
Logolarda kasma sorunu yoktur
Değiştirilen Logolar Premier lig - Championship - Serie B isimleriyle birlikte düzeltildi.
Fenerbahçe , Beşiktaş . Borisia Dortmunt takimini Ekledim
Pes ligine STSL Logosunu koydum takimlari daha ayarlamadim isteyen takimlari kendide düzenleyebilir
dt15.cpk dosyasını PS3GAME/USRDIR/ içine atiyoruz
içinden çıkan diğer save dosyasını fat32 usb ile ps3' ün save bölümüne atacaksiniz
ŞUAN BLES Versiyonunda sorun var. Düzeltilince eklenecektir.

İNDİR
:download:
***Hidden content cannot be quoted.***​
tşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dwyane

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2010
43
11
8
42
Merhaba, ben bu yamayı sorunsuz yükledim..
Yalnız orjinal dlcler geldiğinde herhangi bir problem yaratır mı?
Ya da savedata nın içine attığımız blus yada bles dosyalarını nasıl oyundan sileriz?

aksneo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2012
165
34
28
46
bles sürümü 1.02 güncelleme ile BEŞİKTAŞ gelmiş :)

Son düzenleme: