PS4 Türkçe YAMA Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,324 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 83 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648)
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KemalDuk

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
771
406
63

Kış Sezonu En son transferler eklenmiş ayrıca klasik takımlar ve fantastik bir çok takım eklidir. Cusa18648 ait farklı bir oyun varsa save data dahil silin ve bunu yükleyin. Oyun tek parça hazırlanmıştır başka bir patch yüklemenize gerek kalmaz. Oyun 56 Gb bandındadır İyi Oyunlar..

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

teşekkürlerr

asigenc2763

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2013
112
40
28

Kış Sezonu En son transferler eklenmiş ayrıca klasik takımlar ve fantastik bir çok takım eklidir. Cusa18648 ait farklı bir oyun varsa save data dahil silin ve bunu yükleyin. Oyun tek parça hazırlanmıştır başka bir patch yüklemenize gerek kalmaz. Oyun 56 Gb bandındadır İyi Oyunlar..

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

İndirmede hata aliyorum neden acaba

riza.1453

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2023
64
32
18

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

teşekkürler