Android Türkçe Yama Plants vs. Zombies Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [3.16.0] - Bayram hediyesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan Plants vs. Zombies Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [3.16.0] - Bayram hediyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Plants vs. Zombies Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [3.16.0] - Bayram hediyesi
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Wefefer13

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
590
4,125
93
Siteye Git
Plants vs. Zombies Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Plants vs. Zombies Mobil Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Herkese merhabalar. Plants vs. Zombies oyunun android türkçe yaması ile karşınızdayım.
oyun %100 şekilde Yapay Zeka ile çevrilmiştir.
Yama oyunun en son sürümüne göre hazırlanmıştır.
Yama orjinal oyuna göre hazırlanmıştır ondan dolayi oyunda herhangi bir mod bulunmamakta.
bu arada font eklemekte istedim ancak oyun görmedi ondan dolayı fazla uğraşmak istemedim. "İı,Şş,Ğğ" harfleri yoktur.
Bayrama özel olarak hazırlanmıştır.

KURULUM

indirdiğiniz arşivi ZArchiver ile boş bir klasöre çıkardıktan sonra .apks dosyasının üstüne tıklayıp kurun.

OYNANIŞ VİDEOSU

OYUN HAKKINDA
Plants vs Zombies, 5 Mayıs 2009'da Microsoft Windows platformu ve Android cihazlar için PopCap Games tarafından yapılmış bir kule savunma oyunudur. Plants vs. Zombies serisinin ilk oyunudur. Android sürümü 31 Mayıs 2011'de, iOS sürümü 15 Şubat 2010'da ve Windows Phone sürümü 22 Haziran 2011'de çıktı.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

ANDROID PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Shaneee

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2026
18
13
3

Herkese merhabalar. Plants vs. Zombies oyunun android türkçe yaması ile karşınızdayım.
Yama orjinal oyuna göre hazırlanmıştır ondan dolayi oyunda herhangi bir mod bulunmamakta.
bu arada font eklemekte istedim ancak oyun görmedi ondan dolayı fazla uğraşmak istemedim. "İı,Şş,Ğğ" harfleri yoktur.

KURULUM

indirdiğiniz arşivi ZArchiver ile boş bir klasöre çıkardıktan sonra . apks dosyasının üstüne tıklayıp kurun.

OYNANIŞ VİDEOSU
Eklenecektir...

OYUN HAKKINDA
Plants vs Zombies, 5 Mayıs 2009'da Microsoft Windows platformu ve Android cihazlar için PopCap Games tarafından yapılmış bir kule savunma oyunudur. Plants vs. Zombies serisinin ilk oyunudur. Android sürümü 31 Mayıs 2011'de, iOS sürümü 15 Şubat 2010'da ve Windows Phone sürümü 22 Haziran 2011'de çıktı.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

YERAYAY

[Gizli içerik]

Eline sağlık, bir isteğim var. Sitede olduğunu biliyorum ama şu The Walking Dead yamalarına da bir el atsan iyi olur. Yeni nesil telefonlarda sorun çıkarıyor. Şimdiden teşekkürler.

Leques

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 24, 2026
6
4
3

KURULUM

indirdiğiniz arşivi ZArchiver ile boş bir klasöre çıkardıktan sonra .apks dosyasının üstüne tıklayıp kurun.

OYNANIŞ VİDEOSU

OYUN HAKKINDA

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

YERAYAY

[Gizli içerik]

Elinize sağlık