PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 74,619 kez görüntülenmiş, 330 yorum ve 50 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan habib

anilbuldu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2019
22
8
3
Dostlar öncelikle paylaşan, destekleyen herkesin emeğine sağlık. Bu listedeki pes/we serilerinden hangisi en keyifli Türkçe spikere ve Türkiye ligine sahip olanıdır öneride bulunanilecek birileri var mıdır? Oynanış olarak aklımda niyeyse winning eleven 11 çok keyifliydi diye kalmış.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
154
200
43
35
rehber gösterebilirmisiniz
Youtubeden yardim almanizi rica ediyorum.

Dostlar öncelikle paylaşan, destekleyen herkesin emeğine sağlık. Bu listedeki pes/we serilerinden hangisi en keyifli Türkçe spikere ve Türkiye ligine sahip olanıdır öneride bulunanilecek birileri var mıdır? Oynanış olarak aklımda niyeyse winning eleven 11 çok keyifliydi diye kalmış.
Hocam bilgisayara ps2 emulatoru kurup hepsini deneyin hangisi hoşunuza giderse oynayin size tavsiyem.

Sipahi60

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2024
36
3
8
Bndede FIFA 2008 var Türkçe müsait olduğumda paylaşmak istiyorum ELEVEN ps1 Türkçe oyunlarını arıyorum sitede göremedim bilginiz varmı

kinderwaffen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 21, 2025
74
52
18
Merhabalar. Konunuz gerçekten muazzam daha da genişlemesi dileği ile.

Oyunları test ederken şu oyunlarda sorun buldum.

Ratatouille oyuna girerken sorun yok fakat sinematiği geçtikten yada bittikten sonra loading ekranında donuyor.

Silent Hill Shattered Memories, GTA 3 ve Spiderman 3 OPL menüsünden girerken direk error veriyor.

PS2 Slim kasadan FMCB aracılığıyla OPL uygulaması ile USB üzerinden oyunlar bu hatayı verdi.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
154
200
43
35
Merhabalar. Konunuz gerçekten muazzam daha da genişlemesi dileği ile.

Oyunları test ederken şu oyunlarda sorun buldum.

Ratatouille oyuna girerken sorun yok fakat sinematiği geçtikten yada bittikten sonra loading ekranında donuyor.

Silent Hill Shattered Memories, GTA 3 ve Spiderman 3 OPL menüsünden girerken direk error veriyor.

PS2 Slim kasadan FMCB aracılığıyla OPL uygulaması ile USB üzerinden oyunlar bu hatayı verdi.
Butun oyunlar ps2 konsolounda sorunsuz oynandi hocam opl veya emulator hata verebilir cozumu olan varsa yardimci olalim lutfen.

Ben Tennyson

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2025
5
0
1
Şu oyunlara da Türkçe gelirse güzel olur:
Tekken 5.
Mortal Kombat Shaolin Monks.
Mortal Kombat Armageddon.
SVR 2011.
SVR 2010.
Gi Joe The Rise Of Cobra.
Gran Turismo 4.
Ben 10 Alien Force.
Cabella's Outdoor Adventures.
Mafia.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yarın mediafireye upload yapıcam hocam Türkçe Futbol oyunlarını.Size özelden birşey sorucam bakarsınız.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

We Turkey Türkçe - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Winnig Eleven 11 Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Winning Eleven 9+10 Efsane Futbol Oyunu - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Winning Eleven 10 Turkcell Süper Lig ve Türk Telekom Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Silent Hill Origins Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Silent Hill Origins Türkçe Çeviri ve İsosu için freeman1930'a teşekkürler bu mesajı görüyorsa selam olsun :)
Burada iki part var, ikisini de mi indirmem gerek yoksa fark etmez mi?

Son düzenleme: