- Kas 10, 2025
- 194
- 39
- 28
elimde 1 adet sony trinitron 55 ekran var 15 system olandan ama sadece av girişi var 1 adet de sony lcd ekran var(82 ekran) ilk sony lcd lerden bunda component scart vs var sence hangisini kullanmalıyım ikisinin de kondisyonu çok iyi ilk sahiplerinden aldımHocam OPL de yapacagin ayarlar cok bisey etki etmez onu basdan soyleyim.Ben Flat bir Sony Trinitron aldim (51 ekran) ve rgb scart kablo edin bak o zaman keyfine görüntuye sasiracaksin.Bu arada rgb scart orjinal bulamazsin ama zaten gerek de yok alfais markasinin ps2 icin olan rgb scartini aldim icine bakdim pinlerin yerleri dogru rgb icin gerekli olan 3 pine de orjinaldeki gibi kondansatörleri lehimlemisler ksaca 10 numara bir kablo pahalida değil ayrica mutlaka bir mx4sio edin usb den oynamakdan sa bu aparat ile memory card bolumunden sd card ile oyunlari aciyosun ve hzi usb ye gore cok daha iyi.Elin biraz becerikli ise esp32 ile ps2 ye Bluetooth kol baglama isinide cozdun mu tamamdir ben uzun uğraşlar sonucu bu bahsettiklerimi gerceklestirdim evladiyelik bir kombin yaptım dilerim herkes yapar ben istegime ulaştım
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
ps2 öncesi tüm atari konsollarımı trinitronda ps2 sonrası çıkanları da 82 ekranda oynamayı düşünüyorum bağlantı için lcd tv de component iyi mi sizceelimde 1 adet sony trinitron 55 ekran var 15 system olandan ama sadece av girişi var 1 adet de sony lcd ekran var(82 ekran) ilk sony lcd lerden bunda component scart vs var sence hangisini kullanmalıyım ikisinin de kondisyonu çok iyi ilk sahiplerinden aldım